Neler Yeni

Corsair CX ile RM farkı nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Asım Demir
Beyaz güç kaynağı bakıyorum ve bu konuda en uygun marka corsair gibi duruyor (modüler). 2.el temiz bakıyorum ve Corsair CX650f ile RM850 arasında kaldım. Biri sıfır biri az kullanılmış ikiside 3.5k. Corsair CX ile RM serisindeki fark nedir ve hangisi daha üst?

Soran olursa güç kaynağını İntel arc b580 ve 7500f/7600 ile kullanmayı düşünüyorum. RM850 2/3 sene yükseltme yaptığımda bir daha güç kaynağı değiştirmeme gerek kalmayacağı için mantıklı geliyor fakat ne yapmalıyım kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,766
İsim
efe araci
Beyaz güç kaynağı bakıyorum ve bu konuda en uygun marka corsair gibi duruyor (modüler). 2.el temiz bakıyorum ve Corsair CX650f ile RM850 arasında kaldım. Biri sıfır biri az kullanılmış ikiside 3.5k. Corsair CX ile RM serisindeki fark nedir ve hangisi daha üst?

Soran olursa güç kaynağını İntel arc b580 ve 7500f/7600 ile kullanmayı düşünüyorum. RM850 2/3 sene yükseltme yaptığımda bir daha güç kaynağı değiştirmeme gerek kalmayacağı için mantıklı geliyor fakat ne yapmalıyım kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.
üst segmenr RM serisi gerek koruması , gerek sıcaklığı , gerek sessizliği ile CX serisinden daha iyi rm850 alırsan yükseltme yaptığında sorun yaşamazsın evet.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,459
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
AX > HX > RMX > RM > CX > CV > VS bu şekilde sıralama.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Sercan GÖKALP
Rm850x kullanıyorum teşhir ürünü sıfır almıştım hiçbir sıkıntı yok tavsiye ederim

Top Bottom