Corsair CX Series CX550 80+ 1.769,00 TL

Değerli arkadaşlar benim ürün geldi.
Hepsiburada kaliteli olan dediğim verisyonu göndermiş.
Bu arada ürün jelatinli görsellerde belki anlaşılmıyor olabilir yani sıfır kapalı ürün.
İşin enteresan tarafı bunca yıl sonra bu psu nerden çıktı orasıda ayrı bir olay.

Bu psu msi mag serisinden daha kalitelidir ve rakibi asus tuf bronz serisidir.
Üstünde 5 yıl garantiside yazıyor.
Görselleri ekliyorum.

5671ec4e-0933-43ee-b427-a6443bbd70f2.jpeg

0fe09315-bcbc-473e-a299-73aff58ad802.jpeg

Değerli arkadaşlar benim ürün geldi.
Hepsiburada kaliteli olan dediğim verisyonu göndermiş.
Bu arada ürün jelatinli görsellerde belki anlaşılmıyor olabilir yani sıfır kapalı ürün.
İşin enteresan tarafı bunca yıl sonra bu psu nerden çıktı orasıda ayrı bir olay.

Bu psu msi mag serisinden daha kalitelidir ve rakibi asus tuf bronz serisidir.
Üstünde 5 yıl garantiside yazıyor.
Görselleri ekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Coil whine var mı?
Hangi sistemle kullanıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gel bi test edelim PSU'yu gerçekten sağlam mı :)

Ben 7500f ve 7800xt olan sistemde kullanıyorum. Days Gone hariç oyun oynamadım. Şu ana kadar sorun olmadı.

kaliteli bir SFX psu tavsiyesi olan varmı, yeni itx sistem için gerekli olacak :unsure:

Bu PSU'dan bende de var, PSU araştırırken Hepsiburada'da görmüştüm ve fiyatına göre cazip gelmişti ancak TR'de bu PSU ile ilgili bir içerik bulamamıştım. Ben de yabancı Reddit'lerden PSU'yu araştırdım ve 2017 versiyonunun yüksek bir tier'da olduğunu görünce sipariş verdim. Arkadaşın dediği gibi 2017 versiyonu satılıyor Hepsiburada'da. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, ger.çekten kaliteli, kutu içeriği olsun, kabloları olsun. Az daha bunun yerine ikinci el Asus TUF bir PSU alıyordum, iyi ki almamışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,075
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri