- Reaksiyon skoru
- 7,909
1500 sanırım anlık drop yemişti sonra normale çektiler hemen takibimde olan bir kulaklık. tercih edilebilir 2k'ya1500 e kadar düşmüştü yine çok iyi fiyat.
Pc de kullanmak için xbox Wireless adaptör almak lazım fakat benim kullandığım zamanlarda dolby atmos ile birlikte kullanılmıyordu ses bozuluyordu. Şuan nasıl bilmiyorum belki Windows güncellemesi ile gitmiştir risk alıp alanlar varsa hala böyle mi acaba
Wireless adaptör ile herhangi gecikme oluyor mu? Özellikle mikrofon tarafında ses bozuluyor mu merak ediyorum.1500 e kadar düşmüştü yine çok iyi fiyat.
Pc de kullanmak için xbox Wireless adaptör almak lazım fakat benim kullandığım zamanlarda dolby atmos ile birlikte kullanılmıyordu ses bozuluyordu. Şuan nasıl bilmiyorum belki Windows güncellemesi ile gitmiştir risk alıp alanlar varsa hala böyle mi acaba
Gecikme yok ama ses kesik kesik geliyordu en sonWireless adaptör ile herhangi gecikme oluyor mu? Özellikle mikrofon tarafında ses bozuluyor mu merak ediyorum.
Kullandığınız adaptör 2. nesil miydi?Gecikme yok ama ses kesik kesik geliyordu en son
O kadarını bilmiyorum gamepad sorunsuz çalışıyordu ama kulaklık dolby atmos açınca kesik kesik ses geliyordu. İcue yazılımı desteklemediği için mecbur dolby kullanıyordumKullandığınız adaptör 2. nesil miydi?
Dolby Atmos kapalıyken sorunsuz geliyorsa sıkıntı yok hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.O kadarını bilmiyorum gamepad sorunsuz çalışıyordu ama kulaklık dolby atmos açınca kesik kesik ses geliyordu. İcue yazılımı desteklemediği için mecbur dolby kullanıyordum