kendım kullanıyorum alınabilacek en iyi kulaklık şahsi fikrim çok kulaklık denedım en beğendiğim buyduFiyatı neredeyse 3000 TL civarında olan bu ürün alınır mı? Yada onun yerine bunu al diyebileceğiniz model varmı f/p olarak
Hocam soru sorabilirmiyim kulaklığın mikrofonu çok iyi diyolar ama ama ses kalitesi rakiplerine göre 1-2 tık kötü diyolar razer v2 pro artis nova 1 , hyper alpha vs bunlara göre sizin bu konudaki düşünceniz nedir equlaizer ayarları yapınca mı düzeliyor ve dolby atmos yüklediniz mi aktif olarak kullanabiliyormusunuzkendım kullanıyorum alınabilacek en iyi kulaklık şahsi fikrim çok kulaklık denedım en beğendiğim buydu
ses kalitesi eq olmadan biraz kötü olabilir evet + dolbyle çok çok daha iyi oluyor dolbysiz 1 2 tık kötü haklılar mikrofoni zaten aşırı temiz kablosu örgüsüz fakat bir sorun teşkil etmiyor rahat kulaklık kolay kolay da kırılcak gibi değil premium hissiyat varHocam soru sorabilirmiyim kulaklığın mikrofonu çok iyi diyolar ama ama ses kalitesi rakiplerine göre 1-2 tık kötü diyolar razer v2 pro artis nova 1 , hyper alpha vs bunlara göre sizin bu konudaki düşünceniz nedir equlaizer ayarları yapınca mı düzeliyor ve dolby atmos yüklediniz mi aktif olarak kullanabiliyormusunuz
Son olarak kablosu nasıl örgülü değil diye görüyorum sorun teşkil ediyormu sizin için kalitesi vs hemen kırılacak yada kopacak gibi mi?
anladım hocam dolby içinde gelmiyor dimi microsoft storeden paralı bir şekilde satın alıyoruzses kalitesi eq olmadan biraz kötü olabilir evet + dolbyle çok çok daha iyi oluyor dolbysiz 1 2 tık kötü haklılar mikrofoni zaten aşırı temiz kablosu örgüsüz fakat bir sorun teşkil etmiyor rahat kulaklık kolay kolay da kırılcak gibi değil premium hissiyat var
ben alırken dolby bedavaydı itopyadan alınca hediye geliyordu dolby ondan dolayı bılmıyoırum hocam dolbyde şöyle çıkıyoır direkt:sol altta direktanladım hocam dolby içinde gelmiyor dimi microsoft storeden paralı bir şekilde satın alıyoruz