Neler Yeni

Corsair Hs80 kablolu alınır mı?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Bütçe
3000
Fiyatı neredeyse 3000 TL civarında olan bu ürün alınır mı? Yada onun yerine bunu al diyebileceğiniz model varmı f/p olarak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer
Bebek gibi kulaklık, mikrofon çok önemli değilse void elite wireless de alabilirsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hem rahat hem mikrofonu iyi

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka önerisi olan varmı bu fiyat bandında kablolu kablosuz farketmez

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Fiyatı neredeyse 3000 TL civarında olan bu ürün alınır mı? Yada onun yerine bunu al diyebileceğiniz model varmı f/p olarak
kendım kullanıyorum alınabilacek en iyi kulaklık şahsi fikrim çok kulaklık denedım en beğendiğim buydu

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
kendım kullanıyorum alınabilacek en iyi kulaklık şahsi fikrim çok kulaklık denedım en beğendiğim buydu
Hocam soru sorabilirmiyim kulaklığın mikrofonu çok iyi diyolar ama ama ses kalitesi rakiplerine göre 1-2 tık kötü diyolar razer v2 pro artis nova 1 , hyper alpha vs bunlara göre sizin bu konudaki düşünceniz nedir equlaizer ayarları yapınca mı düzeliyor ve dolby atmos yüklediniz mi aktif olarak kullanabiliyormusunuz
Son olarak kablosu nasıl örgülü değil diye görüyorum sorun teşkil ediyormu sizin için kalitesi vs hemen kırılacak yada kopacak gibi mi?

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Batuhan

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Hocam soru sorabilirmiyim kulaklığın mikrofonu çok iyi diyolar ama ama ses kalitesi rakiplerine göre 1-2 tık kötü diyolar razer v2 pro artis nova 1 , hyper alpha vs bunlara göre sizin bu konudaki düşünceniz nedir equlaizer ayarları yapınca mı düzeliyor ve dolby atmos yüklediniz mi aktif olarak kullanabiliyormusunuz
Son olarak kablosu nasıl örgülü değil diye görüyorum sorun teşkil ediyormu sizin için kalitesi vs hemen kırılacak yada kopacak gibi mi?
ses kalitesi eq olmadan biraz kötü olabilir evet + dolbyle çok çok daha iyi oluyor dolbysiz 1 2 tık kötü haklılar mikrofoni zaten aşırı temiz kablosu örgüsüz fakat bir sorun teşkil etmiyor rahat kulaklık kolay kolay da kırılcak gibi değil premium hissiyat var

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
ses kalitesi eq olmadan biraz kötü olabilir evet + dolbyle çok çok daha iyi oluyor dolbysiz 1 2 tık kötü haklılar mikrofoni zaten aşırı temiz kablosu örgüsüz fakat bir sorun teşkil etmiyor rahat kulaklık kolay kolay da kırılcak gibi değil premium hissiyat var
anladım hocam dolby içinde gelmiyor dimi microsoft storeden paralı bir şekilde satın alıyoruz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
anladım hocam dolby içinde gelmiyor dimi microsoft storeden paralı bir şekilde satın alıyoruz
ben alırken dolby bedavaydı itopyadan alınca hediye geliyordu dolby ondan dolayı bılmıyoırum hocam dolbyde şöyle çıkıyoır direkt:sol altta direkt
1705158149522.png

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
anladım hocam teşekkürler sanırım alıcam gibi duruyo hs 80 i

Top Bottom