Neler Yeni

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

Taksit olsaymış iyi olurdu ):

Steelseries nova 7 wireless ile arasında kaldım, hangisi daha iyi acaba?

Başlığı görünce indirime girdi zannettim bunu bekliyordum bende kardeşim indirim yok ki niye konu açtınız

Steelseries nova 7 wireless ile arasında kaldım, hangisi daha iyi acaba?
Oyuncu kulaklığı adı altında satılan bu ürünlerin alayı aynı zaten ha birini almışsın ha ötekini deli dehşet fark yaşamazsın. Ben şahsen bir kulaklıka 6-7-8K para vermem. Şuan cloud III wireless 4.2K ya satılırken bunların da yüzüne bakmam.

Oyuncu kulaklığı adı altında satılan bu ürünlerin alayı aynı zaten ha birini almışsın ha ötekini deli dehşet fark yaşamazsın. Ben şahsen bir kulaklıka 6-7-8K para vermem. Şuan cloud III wireless 4.2K ya satılırken bunların da yüzüne bakmam.
bende lethouser s12 110 dolar yani 3800 TL iken C3 wireless bakmam. S12 prosuda 135 dolar. S12 hepsinden daha kaliteli ses veriyor ekstra dac alırsanız performans artar.

orası oyle olmuyor ama verılen bass lar kalıtesı batarya suresı agırlık vesaıre degısıyor her kulaklıkta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,702
Üyeler
173,412
Son üye
karalikralı
Geri