Neler Yeni

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 USB

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Öncelikle cs go oynuyorum ama test etmedim valorant da denedim ses gayet iyi adamın sesini 10 metre öteden duyuyon 😂 stereo olarak dinlenilmesi gerekiyor ama fps oyunlarında dolby önerilmiyor
Ses kalitesi çok iyi eq ayarlarını yapınca muazzama dönüşüyor 😂 60 beygir şahine +40 beygir eklemişsin gibi

Gencergaming den aldım ilk gün kargolandı 2.gün bana geldi çok hızlılardı tebrik ederim kendilerini beklemiyordum bu kadar hızlı geliceğini

Renk olarakta beyaz aldım çünkü beyaz da gümüş de vardı aşırı hoş oldu bu ikili
Siyah seviyorsan tercih edilebilir + olarak benim sistemim siyah ama bu renk o kadar iyi ki siyah rengine bakmaya bile yanaşmadım hiç 😂

Son olarak şunuda söyleyim kablosuz versiyonunda dolby atmos ücretsiz geliyor ama kabloluda gelmiyor o yüzden dolby i ben paralı bir şekilde aldım bilgin olsun almak istersen sende paralı bir şekilde alıcaksın
Yani ses kasma konusunda çok başarılı bir kulaklık. Bende Gencergaming den düşündüm siyah modelini. Beyaz rengini istemedim çünkü ileride sararabilir yada çok kirlenir diye. Dolby kaç TL ki? Microsoft Store'dan mı alınıyor du? 7.1 i açıp mı denediniz Valo da? Yoksa Stereo olarak mı? Stereo default yani olduğu gibi gelen normal modda değil mi?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mert
Yani ses kasma konusunda çok başarılı bir kulaklık. Bende Gencergaming den düşündüm siyah modelini. Beyaz rengini istemedim çünkü ileride sararabilir yada çok kirlenir diye. Dolby kaç TL ki? Microsoft Store'dan mı alınıyor du? 7.1 i açıp mı denediniz Valo da? Yoksa Stereo olarak mı? Stereo default yani olduğu gibi gelen normal modda değil mi?
Hocam 42 TL dolby beyaz sararmıyor bu arada redditden çok araştırdım bi sıkıntı olmuyor muş ve dolby dede denedim stereo dada dolby de çok değişik oluyor stereo en doğrusunu yansıtıyo dolby %360 derece veriyor çünkü

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Hocam 42 TL dolby beyaz sararmıyor bu arada redditden çok araştırdım bi sıkıntı olmuyor muş ve dolby dede denedim stereo dada dolby de çok değişik oluyor stereo en doğrusunu yansıtıyo dolby %360 derece veriyor çünkü
Sararma uzun süre kullanımda oluyormuş beyazda. Hmm iyi sayılabilir bir fiyatmış. Dolbyi açıp kapaması ve geri Stereo'ya dönmek kolay mı uygulama üzerinde?

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Ha birde hocam Dolby nerden aldınız? Site paylaşabilir misiniz?

efecanary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
efe
Ben kablosuz alacağım HS80 Wireless, Cloud 3 Wireless arasında kaldım uzun kullanım tücrübelerin neler eksilerini ve artılarını paylaşabilir misin ?

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Göksel Gündüz
Ben kablosuz alacağım HS80 Wireless, Cloud 3 Wireless arasında kaldım uzun kullanım tücrübelerin neler eksilerini ve artılarını paylaşabilir misin ?
Cloud 3, daha hafif ve daha az baskı yapıyor kafaya.
Bass konusunda HS80, tizlerde Cloud 3 daha iyi.
HS 80'nin mikrofonu daha iyi.
Oyunlarda seslerin nereden geldiğini Cloud 3 daha belirgin veriyor.
HS 80 en fazla 20 saat Cloud 3 ise 123 saat şarj etmeden kullanabiliyorsun.

Top Bottom