Gorkeemmm
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 436
- İsim
- Gorkem Yavuz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ses kasma konusunda çok başarılı bir kulaklık. Bende Gencergaming den düşündüm siyah modelini. Beyaz rengini istemedim çünkü ileride sararabilir yada çok kirlenir diye. Dolby kaç TL ki? Microsoft Store'dan mı alınıyor du? 7.1 i açıp mı denediniz Valo da? Yoksa Stereo olarak mı? Stereo default yani olduğu gibi gelen normal modda değil mi?Öncelikle cs go oynuyorum ama test etmedim valorant da denedim ses gayet iyi adamın sesini 10 metre öteden duyuyonstereo olarak dinlenilmesi gerekiyor ama fps oyunlarında dolby önerilmiyor
Ses kalitesi çok iyi eq ayarlarını yapınca muazzama dönüşüyor60 beygir şahine +40 beygir eklemişsin gibi
Gencergaming den aldım ilk gün kargolandı 2.gün bana geldi çok hızlılardı tebrik ederim kendilerini beklemiyordum bu kadar hızlı geliceğini
Renk olarakta beyaz aldım çünkü beyaz da gümüş de vardı aşırı hoş oldu bu ikili
Siyah seviyorsan tercih edilebilir + olarak benim sistemim siyah ama bu renk o kadar iyi ki siyah rengine bakmaya bile yanaşmadım hiç
Son olarak şunuda söyleyim kablosuz versiyonunda dolby atmos ücretsiz geliyor ama kabloluda gelmiyor o yüzden dolby i ben paralı bir şekilde aldım bilgin olsun almak istersen sende paralı bir şekilde alıcaksın