Neler Yeni

CORSAIR HS80 vs HYPER X CLOUD3

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Şuan kulağımda hs80 var 2 gündür kullanıyorum - diyebileceğim bi özelliğini görmedim mikrofonuda aşırı kaliteli. diğer kulaklığın ve bunun mik testine bak öyle karar ver

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Şuan kulağımda hs80 var 2 gündür kullanıyorum - diyebileceğim bi özelliğini görmedim mikrofonuda aşırı kaliteli. diğer kulaklığın ve bunun mik testine bak öyle karar ver
Pedi çıkmalı değilse geçmiş olsun

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Pedi çıkmalı olmayınca ne oluyor ki? Ayrıca Ped kısmı çıkıyor hs80 in aparatı var yana çevirip çıkartabilirsin
Hs60 pro çıkmayan ped yapmışlar çoğu kişi aynı şeyden şikayet ediyor pedin yapışma yeri ayrılıyor bende de aynı sorun var stant ile kullanmama rağmen pedi çıktı sol kulak da kronik arıza var oda çalışmıyor ama sizin ki çıkmalı ise yapışma değildir sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant için istiyorum hangisini alsam acaba

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Emir
Hs80 i 1.5yıldır kullandım.Cloud 3 wirelesse geçtim.Hs80nin ses performansi veya mikrofonu diger kulaklıklara göre cidden güzel.Fakat tek negatif yanı var uzun vadede kafa bandı zarar görüyor.Bunu bilerek alın.Ek olarak cloud 3 wireless su anda cok pahali sahininden de kapali kutulari en fazla 4kya bulursunuz diye dusunuyorum.Hs80 alacaksanizda max alın.Wireless sarj suresi 20saat iken maxte 60saat sunuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hs80 i 1.5yıldır kullandım.Cloud 3 wirelesse geçtim.Hs80nin ses performansi veya mikrofonu diger kulaklıklara göre cidden güzel.Fakat tek negatif yanı var uzun vadede kafa bandı zarar görüyor.Bunu bilerek alın.Ek olarak cloud 3 wireless su anda cok pahali sahininden de kapali kutulari en fazla 4kya bulursunuz diye dusunuyorum.Hs80 alacaksanizda max alın.Wireless sarj suresi 20saat iken maxte 60saat sunuyor
Cloud 3 fps oyunlarında memnun musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom