Neler Yeni

İnceleme Corsair HS80 Wireless Kulaklık

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Corsair void elite wireless kullanmasaydım alırdım bunu, harika gözüküyor. Ama bundan ona geçmek mantıksız geldi

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Hayırlı olsun. Mouse'dan memnun musun?

louis bloom

80+ Silver
Corsair void elite wireless kullanmasaydım alırdım bunu, harika gözüküyor. Ama bundan ona geçmek mantıksız geldi
Elinizdeki de zaten Corsair'ın sunduğu sağlam kulaklıklardan. Ancak bir gün değiştirmek isterseniz bu kulaklığı öneririm. İnceleme videolarından daha iyi anlayabilirsiniz. Normalde Void Elite serisi HS serisinden daha üst segment olarak geçiyordu, HS80 Wireless da durumu tam tersine çevirmişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yılın ocak ayında aldım. Modeli Corsair M65 RGB Elite. Corsairdan genel olarak hep memnun kaldım zaten aynı şekilde bu mousedan da çok memnunum. Mouse hakkında sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım. ( Bir tek eski kulaklığım olan Corsair HS60 Pro'dan memnun değildim :D )

ayriyeten onada inceleme açmıştım bakmak isterseniz diye link bırakıyorum :

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Elinizdeki de zaten Corsair'ın sunduğu sağlam kulaklıklardan. Ancak bir gün değiştirmek isterseniz bu kulaklığı öneririm. İnceleme videolarından daha iyi anlayabilirsiniz. Normalde Void Elite serisi HS serisinden daha üst segment olarak geçiyordu, HS80 Wireless da durumu tam tersine çevirmişler.

Bu yılın ocak ayında aldım. Modeli Corsair M65 RGB Elite. Corsairdan genel olarak hep memnun kaldım zaten aynı şekilde bu mousedan da çok memnunum. Mouse hakkında sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım. ( Bir tek eski kulaklığım olan Corsair HS60 Pro'dan memnun değildim :D )

ayriyeten onada inceleme açmıştım bakmak isterseniz diye link bırakıyorum :

klavyeniz ne hocam bu arada inceleme çok iyi olmuş çok beğendim kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hamza Ensar Sağlam
Tek sıkıntısı berbat bir pil ömrü sunması. Onun dışında rakibi pek yok. Virtuoso'dan daha kaliteli bir kulaklık.

louis bloom

80+ Silver
Tek sıkıntısı berbat bir pil ömrü sunması. Onun dışında rakibi pek yok. Virtuoso'dan daha kaliteli bir kulaklık.
hocam yukarıda da belirttim 4 gündür şarja takmadım hala kullanıyorum ancak pil ömründen kastiniz bu iPhonelarda ki gibi pilin omrune baktigimiz kisimdaki bir seyden bahsediyorsaniz onu tam bilmiyorum hic arastirmadim

klavyeniz ne hocam bu arada inceleme çok iyi olmuş çok beğendim kulaklığı
Klavye : Corsair K55 Pro XT
Mouse : Corsair M65 RGB Elite

Klavyeyi membran almistim mekanik takintim yok diye şimdi popüler kültür saolsun mekanik fantezisi başladı, Corsair K70 RGB PRO Cherry MX'e geçeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hamza Ensar Sağlam
hocam yukarıda da belirttim 4 gündür şarja takmadım hala kullanıyorum ancak pil ömründen kastiniz bu iPhonelarda ki gibi pilin omrune baktigimiz kisimdaki bir seyden bahsediyorsaniz onu tam bilmiyorum hic arastirmadim

Klavye : Corsair K55 Pro XT
Mouse : Corsair M65 RGB Elite

Klavyeyi membran almistim mekanik takintim yok diye şimdi popüler kültür saolsun mekanik fantezisi başladı, Corsair K70 RGB PRO Cherry MX'e geçeceğim.

Aktif kullanmıyorsunuz o zaman. Rakiplerine göre pil ömrü yarı yarıya daha düşük.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
Yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum "Corsair HS80 Wireless" Kulaklığının, kendi deneyimlerim ile bir incelemesini sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle Kutu içeriğinden bahsetmek gerekirse, bizleri ilk olarak Corsair HS80 Wireless kulaklık karşılıyor. Ardından altında bulunan Corsair logolu kutunun içerisinden;
Bir adet kullanım klavuzu, bir adet kablolu kullanmak ve kulaklığınızı şarj etmek için bir kablo son olarak ise kablosuz bağlantıyı sağlayan adaptör..
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı malzeme kalitesi bakımından gerçekten beğendim. Elinize aldığınızda dandik bir şey olmadığını direkt anlıyorsunuz. Bir önceki kulaklığım olan Corsair HS60 Pro dan çok daha kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığın her iki tarafındaki logoda bulunan RGB şahsen şık duruyor ben çok fazla pavyon edası veren abartı RGB'i sevmiyorum. Bu tabii ki kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. RGB aydinlatmaları istediğiniz renk yapabilir ve farklı modları kullanabilirsiniz. Mikrofon bölümü ise kırmızı ve beyaz harici ışik rengi yok. Aşaği indirdiğinizde Beyaz, yukarı kaldirdiginizda kırmızı oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Ayriyeten Mikrofonu aç ve kapa yaptığınızda, veyahut kulaklığı kablolu/kablosuz bağladığınızda ya da bağlantıyı sonlandığınızda kulaklık size sesli bildirimde bulunuyor. (Dilerseniz Corsair iCUE yazılımı üzerinden bunu kapatabilirsiniz)
Alıntıyı görüntüle
Kulaklık pedleri kadife yapıdan oluşuyor. Deri değil ses yalıtımı yoktur zannetmeyin, dışardan gelen sesleri gayet kesiyor. Hiçbir aktivite olmadan (müzik dinlemiyor, oyun oynamıyorsanız vb.) yarı oranda sesleri kesiyor. Terletme vb. yaşamadım, aşırı rahat bir yapıya sahip. Sadece çabuk tozlanabilir gibi duruyor pedler. Bunun içinde pedleri yerinden hafifçe sola çevirerek çıkartıp temizleyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığın sol arka tarafından sonsuz kere dönebilen bir ses kısma/açma, wireless bağlantı için açma kapama tuşu, ayriyeten ses kısma/açma tekerleğine basarak mikrofonu da yukarı aşağı indirmekle uğraşmadan kontrol edebilir, tuş işlevini iCue yazılımı üzerinden değiştirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı kafanıza göre ayarlayabilirsiniz. İç kısma doğru kalan kısımlardaki cırtcırtlar kafanıza en uygun şekilde ayarlanmasında yardımcı oluyor.

Ses kalitesine gelecek olursak, gerçekten Müzik Keyfi, oyunlar, filmler.. Hangi kategoride olursa olsun çok başarılı iş çıkartıyor. Özelikle iCue yazılımındaki Bass Equlaizer'i denediğim de müzikleri daha geze getiren bir şekilde dinlettirdi .D 40.000hz'e kadar olan sesi kaliteli bir deneyim sunuyor. Kablolu/Kablosuz da bir performans kaybı hissetmedim. Sebebine ise incelemenin devamında deyineceğim.
Alıntıyı görüntüle
Mikrofon kalitesine gelecek olursak, bu kulaklığı tercih etmemin en büyük sebebi oldu. Corsair HS60 Pro kullanır iken gerçekten mikrofondan memnun değildim, diğer marka kulaklıkları araştırırken de inceleme videolarındaki mic testleri tatmin etmedi. Ancak Corsair, HS80 Wireless model kulaklığında kesinlikle Mikrofon konusunu tam anlamı ile başarmış. İnceleme videolarındaki mikrofon testini duyduğumda direkt olarak karar verdim ve aldım. Gerçekten de mikrofonu abartıldığının üzerinde bir performans sunuyor. Yayın açmayı düşünenleri ek mikrofon masrafından kurtaracak bir kalitede..
Alıntıyı görüntüle
Gelelim Wireless bağlantısına. Yukarıda Kablolu/Kablosuz da bir performans farkı hissedemedim demiştim. Sebebi ise kablosuzdaki performans kaybının en aza inmesini ve diğer piyasadaki Wireless kulaklıklardan kendini ayrı tutmasını sağlayan Wireless Teknolojisi. Kulaklık herhangi bir bağlantı kirliliği oluşmaması ve bir gecikme vb. yaşamamanız adına kulaklık ile Wireless adaptöru arasında ayrı bir koridor oluşturuyor. Bu sayede, performans kaybı yok denecek kıvama geliyor. Kablosuz bağlantı yaklaşık 1/2sn içerisinde kuruluyor. Kulaklığa güncellemeler gelebiliyor, bunu yine Corsair'ın iCue yazılımı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İncelememin sonuna doğru gelecek olursak kulaklığın Videolu incelemelerini de izleyip Mic testlerini dinleyip detaylı bakmanızı öneririm. Dediklerime katılacak ve almayı düşüneceğinizden eminim.

Corsair'ın Void Elite serisinden daha iyi bir kulaklık. Void Elite düşünenler direkt vazgeçip bunu alabilirler. Ayriyeten Wireless kulaklık düşünenlere de şiddetle araştırmasını önerdiğim bir kulaklık.

İncelememizin sonuna geldim. Umarım sevmişsinizdir. MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.

(Şu an İtopya'da indirimde. 2.200₺ ye alabilirsiniz. 11 eylüle kadar devam etmekte. Piyasa fiyatı 3000₺'dir. Almayı düşünenler için indirimi yakalamasını tavsiye ederim.)
Emeğine sağlık hocam güzel inceleme olmuş. Ben de 1 haftadır düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Rahatsız eden sadece iki nokta oldu. Birincisi mikrofonun çıkmaması. İkincisi wireless dongle çok büyük olması. Bunlar tam anlamıyla rahatsızlık değil şu açıdan öyle. Ben telefonda da kullanırım diye düşünüyordum dışarıda vs. ama bu iki şey ciddi sorun teşkil ediyor. Sizin hiç dışarıda kullanım deneyiminiz oldu mu veya telefonda?

louis bloom

80+ Silver
Emeğine sağlık hocam güzel inceleme olmuş. Ben de 1 haftadır düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Rahatsız eden sadece iki nokta oldu. Birincisi mikrofonun çıkmaması. İkincisi wireless dongle çok büyük olması. Bunlar tam anlamıyla rahatsızlık değil şu açıdan öyle. Ben telefonda da kullanırım diye düşünüyordum dışarıda vs. ama bu iki şey ciddi sorun teşkil ediyor. Sizin hiç dışarıda kullanım deneyiminiz oldu mu veya telefonda?
hayır hocam telefonda hiç kullanmadım. ancak evet mikrofondan oturu dışarda kullanilacak tarzda olmadigi konusunda size katiliyorum ben tamamen pc amacli dusunerek aldım eğer çikartmali dusunuyorsaniz corsair hs70 onerebilirim ama ben hs60 ve hs70 in mikrofon kalitesini hic sevmiyorum ayriyeten wriless dongle nin bu kez buyuk olmasinin sebebini modartpc nin inceleme videosundan izleyebilirsiniz icerisinde kullandiklari yeni teknolojiden oturu buyuk.

Aktif kullanmıyorsunuz o zaman. Rakiplerine göre pil ömrü yarı yarıya daha düşük.
her aksam 3/4 saat takiliyorum hocam pc de 4. gun bugun su anda da bilgisayardayim hala bitmedi şarjı Levon Bey ile whatsapp üzerinden konusmustuk bu kulaklik hakkinda o çok yoğun kullaniyormuş ama 2 ila 3 gün arası onu götürüyormuş şarjı

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
hayır hocam telefonda hiç kullanmadım. ancak evet mikrofondan oturu dışarda kullanilacak tarzda olmadigi konusunda size katiliyorum ben tamamen pc amacli dusunerek aldım eğer çikartmali dusunuyorsaniz corsair hs70 onerebilirim ama ben hs60 ve hs70 in mikrofon kalitesini hic sevmiyorum ayriyeten wriless dongle nin bu kez buyuk olmasinin sebebini modartpc nin inceleme videosundan izleyebilirsiniz icerisinde kullandiklari yeni teknolojiden oturu buyuk.

her aksam 3/4 saat takiliyorum hocam pc de 4. gun bugun su anda da bilgisayardayim hala bitmedi şarjı Levon Bey ile whatsapp üzerinden konusmustuk bu kulaklik hakkinda o çok yoğun kullaniyormuş ama 2 ila 3 gün arası onu götürüyormuş şarjı
Evet hocam farklı farklı bir çok yerden izledim ama direkt kullanıcıdan duymak daha kıymetli, sizde bilirsiniz o yüzden tekrar teşekkürler. HS70 evet bluetooth özelliği de var hem bundan daha pahalı hem de daha eski bir ürün. Eminim hs80 daha kalitelidir. Dolby atmos var bi kere. Bu arada hocam dolby atmos farkını hissettiniz mi?

Düzeltme: HS70 BT versiyon 2400 tl. Wireless 1600 tl. Outlet olarak bt versiyonuz 1500 tl. acaba değer mi çok kararsızım :D

louis bloom

80+ Silver
Evet hocam farklı farklı bir çok yerden izledim ama direkt kullanıcıdan duymak daha kıymetli, sizde bilirsiniz o yüzden tekrar teşekkürler. HS70 evet bluetooth özelliği de var hem bundan daha pahalı hem de daha eski bir ürün. Eminim hs80 daha kalitelidir. Dolby atmos var bi kere. Bu arada hocam dolby atmos farkını hissettiniz mi?
hs70 linki
hs80 linki

hs70 daha ucuz hocam. HS80, void elite serisinden daha kaliteli bir kulaklik yukaridaki arkadas Virtuoso serisinden de kaliteli oldugunu soylemis ancak o seri hakkinda detayli bilgim yok. Ayriyeten evet dolby atmos'u yükledim windowsun magazasindan oyunlarda cok guzel bir deneyim sunuyor ama muzik dinlerken vb bass cok sevdigim icin iCue yazilimindan bass equleizer i aktif ediyorum

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
hs70 linki
hs80 linki

hs70 daha ucuz hocam. HS80, void elite serisinden daha kaliteli bir kulaklik yukaridaki arkadas Virtuoso serisinden de kaliteli oldugunu soylemis ancak o seri hakkinda detayli bilgim yok. Ayriyeten evet dolby atmos'u yükledim windowsun magazasindan oyunlarda cok guzel bir deneyim sunuyor ama muzik dinlerken vb bass cok sevdigim icin iCue yazilimindan bass equleizer i aktif ediyorum
Düzeltme yaptım hocam. BT versiyonu olana bakıyordum ben. Sanırım bunu alacağım ya bu fiyata bundan iyisi yok gibi.

louis bloom

80+ Silver
Düzeltme yaptım hocam. BT versiyonu olana bakıyordum ben. Sanırım bunu alacağım ya bu fiyata bundan iyisi yok gibi.
itopya da bu cumaya kadar indirim var inceleme
videolarini izleyin ekin kollama abimiz her urunu gomerken bi bu kulakliga diyecek soz bulamadi :D gercekten hakediyor parasini. İtopya da 2.200₺ ye satista su an pisman olmayacaginiza eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom