Neler Yeni

Corsair iCUE H150i ELITE LCD Tanıtıldı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Direk sıvı soğutmayı al yoksa pahalıya geliyor. Ben ürünü satmakla uğraşmak istemediğimden ve daha fazla satarak zarar etmemek için direk kiti alıp değiştireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair H100i Elite LCD 259$ / H150i Elite LCD 289$ / H170i Elite 309$ olarak belirtilmiş.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Burdan 900tl ye h100i alsam 2.el 1k'ya da lcd ikisini 1900tl ye getiririm. Yani 204 dolar.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Bunu nasul upgrade licezki normal capellix lerde led giriş yeri yokki pompa da
Altında 8 pinli bağlantı var, ayrılıyor üst led kısım iyi düşünülmüş. Diğer üreticiler böyle bir şeyi neden düşünememiş ki hayret böyle kolay bir yöntemi varsa, Corsair burada güzel düşünmüş Corsair Elite Cappellix alanlar burası neden böyle diye soruyorlardı reddit te. Kullanıcılar büyük ihtimal ile ledleri bozulursa garanti de rahatlıkla yenileri ile değiştirilsin diye diyorlardı. Meğersem lcd aio talebi çok, yakında da getirirsek böyle bir yükseltme kiti ile de kolaylıkla Corsair Elite Cappellix kullanıcıları değiştirebilsin diye kolaylık sağlamış, umarım ülkemize satışa gelir anında alacağım hiç düşünmeden.

Screenshot_6.png

Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Altında 8 pinli bağlantı var, ayrılıyor üst led kısım iyi düşünülmüş. Diğer üreticiler böyle bir şeyi neden düşünememiş ki hayret böyle kolay bir yöntemi varsa, Corsair burada güzel düşünmüş Corsair Elite Cappellix alanlar burası neden böyle diye soruyorlardı reddit te. Kullanıcılar büyük ihtimal ile ledleri bozulursa garanti de rahatlıkla yenileri ile değiştirilsin diye diyorlardı. Meğersem lcd aio talebi çok, yakında da getirirsek böyle bir yükseltme kiti ile de kolaylıkla Corsair Elite Cappellix kullanıcıları değiştirebilsin diye kolaylık sağlamış, umarım ülkemize satışa gelir anında alacağım hiç düşünmeden.

Alıntıyı görüntüle
Bak bunca yıldır donanım incelerim bakarım taktir ettim corsair'i adamlar capellix ledlerini. Bile 8,pin konnnektör ile döşemiş. Belki böle bişi afamların elinde vardı yoktu ama sırf lcd kiti 8pin ve 1 yazılım ile destekleyebiliyorlarsa helal olsun

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Bak bunca yıldır donanım incelerim bakarım taktir ettim corsair'i adamlar capellix ledlerini. Bile 8,pin konnnektör ile döşemiş. Belki böle bişi afamların elinde vardı yoktu ama sırf lcd kiti 8pin ve 1 yazılım ile destekleyebiliyorlarsa helal olsun
Aynen 8 pinle çözümü sağlamışlar her şey 8 pin'e bakıyor ya :D Diğer firmalar da böyle modüller çözümler sağlasa.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Ekran 2ye bölünüyormu hem cpu hem gpu sıcsklıgı
Yok bölünmüyor ama geçiş sürelerini kısaltıp tema aralarında geçiliyor, belki yakında kullanıcılar tarafından gelen istekler tarafından LCD ekrana firmware update gelebilir o sayede farklı temalara sahip olabiliriz önü açık bir şey sonuçta. Yeni soğutucunun biraz daha sessizliğe oynuyor fanları o yüzden CFM ve Statik basınç biraz az ML120 RGB PRO göre.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok bölünmüyor ama geçiş sürelerini kısaltıp tema aralarında geçiliyor, belki yakında kullanıcılar tarafından gelen istekler tarafından LCD ekrana firmware update gelebilir o sayede farklı temalara sahip olabiliriz önü açık bir şey sonuçta. Yeni soğutucunun biraz daha sessizliğe oynuyor fanları o yüzden CFM ve Statik basınç biraz az ML120 RGB PRO göre.
Şuan evde değilim de normal capellix ile bunun arasında pompada fark varmı aynı pompamı yoksa.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Şuan evde değilim de normal capellix ile bunun arasında pompada fark varmı aynı pompamı yoksa.
Aynı diye biliyorum. Fan + Ekran gelmiş yeni değişiklik sadece. Bu arada bu Cappellix sıvı soğutmalarımız LGA1700 destekliyor 15 gün sonra intel işlemciler ve anakartlar satışta olacak takıp kullanabileceğiz yani, benim geçmek gibi bir niyetim var AMD bu single core karşılık veremez ise.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ModArt incelerse görürüz, yoksa o da yok.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynı diye biliyorum. Fan + Ekran gelmiş yeni değişiklik sadece. Bu arada bu Cappellix sıvı soğutmalarımız LGA1700 destekliyor 15 gün sonra intel işlemciler ve anakartlar satışta olacak takıp kullanabileceğiz yani, benim geçmek gibi bir niyetim var AMD bu single core karşılık veremez ise.
1700İntel kiti saten mecbur alıcam 12400f 12700füz için

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
1700İntel kiti saten mecbur alıcam 12400f 12700füz için
neden ki cappellix yok mu sen de kutu içerisindeki braketler destekliyor. Adamlar yükseltme kitini nasıl yapacağımızı paylaşmışlar sanırım mıknatıslı bir yapıda.

Top Bottom