Eksi bir özelliğini söyleyebilir misin ben de almayı düşünüyorum da mikrofonu kötü diyorlar. Bir de oyunlar da ses rahat kasılabiliyor mu ?Ben kullanıyorum, hak ediyor.
Ses kasma konusunda bir şey diyemem, o tarz oyunları oynamıyorum fazla. Mikrofonu bence oldukça iyi, neden kötü diyorlar bilmiyorum. Ses kalitesi de iyi. Eksisi saatlerce kulağında olursa kulağın biraz ağrıyabilir ama ben 1 dakikalığına çıkarınca düzeliyor nedenseEksi bir özelliğini söyleyebilir misin ben de almayı düşünüyorum da mikrofonu kötü diyorlar. Bir de oyunlar da ses rahat kasılabiliyor mu ?
Padleri kumaş diye terletmiyor değil mi ? Sırf şu an kullandığım kulaklık aşırı terletiyor diye kumaş bir kulaklığa geçmek istiyorum.Ses kasma konusunda bir şey diyemem, o tarz oyunları oynamıyorum fazla. Mikrofonu bence oldukça iyi, neden kötü diyorlar bilmiyorum. Ses kalitesi de iyi. Eksisi saatlerce kulağında olursa kulağın biraz ağrıyabilir ama ben 1 dakikalığına çıkarınca düzeliyor nedenseFiyatının hakkını veriyor, büyük bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar.
Hayır, terletmiyor.Padleri kumaş diye terletmiyor değil mi ? Sırf şu an kullandığım kulaklık aşırı terletiyor diye kumaş bir kulaklığa geçmek istiyorum.
İştee aradığım cevap bu teşekkür ederim. 40 derecelik hava da deri kulaklıkla ölüyorumHayır, terletmiyor.
Benim eski rampage kulaklık da çok terletiyordu, fena bir şey o :/İştee aradığım cevap bu teşekkür ederim. 40 derecelik hava da deri kulaklıkla ölüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler.