Neler Yeni

🔥İndirim Corsair MP600 PRO 500gb m2 ssd 1715 TL

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç
Piyasanın 300 tl falan altında gözüküyor ihtiyacı olan değerlendirsin.PS5 için optimize edildiği yazıyor ne anlama geldiğini bilmiyorum göz önüne alın

TeknoAdam

80+ Bronze
Her ikisi de oyun oynamak için alınacak ürünler değiller. Yazık günah para kolay kazanılmıyor. İki üç tane model var piyasada kronik sorunu olmayan, oyun anlamında başlıktaki ürünle kafa kafaya hız sunacak. Onlar çok daha mantıklı. İsteyen olursa yine yazarım modelleri. Sentetik testlerdeki hız farkları oyuna doğrudan yansımaz bunu unutmayın. Profesyonel iş yapıyorsanız ve hız lazımsa yazdıklarım geçerli değildir.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
ilkay çam
Her ikisi de oyun oynamak için alınacak ürünler değiller. Yazık günah para kolay kazanılmıyor. İki üç tane model var piyasada kronik sorunu olmayan, oyun anlamında başlıktaki ürünle kafa kafaya hız sunacak. Onlar çok daha mantıklı. İsteyen olursa yine yazarım modelleri. Sentetik testlerdeki hız farkları oyuna doğrudan yansımaz bunu unutmayın. Profesyonel iş yapıyorsanız ve hız lazımsa yazdıklarım geçerli değildir.
yazar mısınız hocam?

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,479
İsim
Kara Kartal
1TB satılıyor bu fiyata

TeknoAdam

80+ Bronze
yazar mısınız hocam?
Şu uzun süre 2k veya 2100 liraydı. Takip edersen bulunur yine.
Us70 var yine ki mükemmel bir ssd 2 tb 2250 liraydı. Arkadaşıma aldım.
Corsair 1920gb MP510 aldım kendime 2k yine (Us70 daha iyi bana göre).
Başka birkaç model daha gördüm bu şekilde ssd tier liste girmiş testleri ile kendini kanıtlamış bir çok ssd. Tavsiyem eğer oyun için alınacaksa okuma yazması ortalama 2000 mb ise yeterlidir fazlası profesyonel iş kullanıcısına hitap eder.

Eski indirimleri yazıp durma diyenlere not: bu indirimler güncel indirimler yılbaşındaki indirimleri yazsam zaten oturur ağlaşırız o derece fark var. Aceleniz yoksa mutlaka geliyor bu tarz fiyatlar keza önümüzde koca bir black friday var.
Mesela şu var birkaç gündür indirimde: https://www.amazon.com.tr/dp/B089DNM8LR?tag=akakceprime-21

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,745
Üyeler
165,582
Son üye
IIJuDGeII
Top Bottom