Yıllardır oyuncu koltuğu alamadım şöyle net kesin bir öneri olmuyor birinin iyi dediğini diğeri iyi değil diyor, nasıl bir işlemci alırken örneğin 5600 işlemciyi sorsan herkes hemfikir al der ama aynı şey koltukta olmuyor nedense o yüzden alamadım gitti bende
başka sebeplerini bilmem ama bizzat gördügüm şu ; herkesin vücudu farklı,zevki farklı.yıllar önce bi oyuncu koltugu alayım dedim,netden araştırdım işte neler neler önerdiler.sonra içime sinmedi,aylarca çıkıp kendim denedim her çıkmaya 3er 5er koltuk.bu sırada bana örenilenleri aradım öncelikle tabi,herkesin bayılarak anlattıgı modeller bana kaldırımda oturuyormuşum gibi geldigi dahi oldu yani hiç rahat edemedim.derken bi gün bi dükkana girdim,bi ofis koltugu buldum ve tam benlik.görüntü olarak normal ofis koltugu tabi ama çok rahatdı,20-25dk oturdum koltukda,dedim sar bunu
6 yıl kadar kullandım o koltugu,kol bölgesindeki derilerin soyulması hariç hiç bi sorun yaşamadım ama onuda 2 defa degiştirdim,çözüldü sorun.sonra depremde gitti o koltuk malasef,şimdi evdeki boş bi koltugu kaptım,misafir koltugunda oturuyorum tüm gün pc başında
ama kısmet olursa 2-3 yıla yeni bi koltuk alırım yine,ve kesinlikle netden filan bakmam.gider yine geze geze kendime göre bi koltuk bulup alırım.
kısacası koltuk alıcaksanız bence denemeden,gözünüzle görmeden almayın.önerdikleri koltuk kaliteli olabilir,uygun fiyatlı olabilir filan ama belki size uygun degildir.