Neler Yeni

Corsair oyuncu koltuğu sepette 9000 tl

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Mert Uysal
Yıllardır oyuncu koltuğu alamadım şöyle net kesin bir öneri olmuyor birinin iyi dediğini diğeri iyi değil diyor, nasıl bir işlemci alırken örneğin 5600 işlemciyi sorsan herkes hemfikir al der ama aynı şey koltukta olmuyor nedense o yüzden alamadım gitti bende 😅
Hp omen oyuncu koltugu disi yalan 3 farkli oyuncu koltuk deneyip gectim

coolsnow

80+
Bağdaş kurabileceğim geniş bir koltuk bakıyorum, ZIO ile arasında kaldım, alınır mı?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Talat
Zio fabric e de baka bilirsin..

Robius

80+ Bronze

Bambaataa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
E.
Future modelini 1 hafta kullandım devasa ve çok rahat, odama sığmadığı için iade etmiştim. Sonra fab aldım bunun da boyutu yeterli sadece süngerleri daha ince o yüzden uzun saatler oturunca göt ağrısı yapabiliyor. Ek olarak boyun yastığı leş, olmasa daha iyiydi çünkü boyuna falan oturduğu yok ve taş gibi. Deneyimimi yazayım dedim

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Numan Ceylan
Önermem kullanıyorum yastıkları ölüyor masaj bazuldu garanti elektirkciye gösterin dedi sksnamz
Yastıklar ölmüyor, terden ve ıslanmaktan dolayı her sünger söner. Güzel bir temizlik sonrasi kurutma makinesine atarsanız kılıfa sokamayacak kadar şişer.
Ayrica masaj motoru dediğin şey 20 liralık cihaz. Benim arkadaşın 2 kere kablo lehimi attı diye 2 kere yeni motor sistemi gonderdiler.

Bizim eve 2 tane andromeda aldım, 3 aydır kullanıyorum (190cm-152kg)

Destek ile yazışmaların fotoğrafını at bakayım, yardımcı olayım.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mert Şahan İLHAN
Yastıklar ölmüyor, terden ve ıslanmaktan dolayı her sünger söner. Güzel bir temizlik sonrasi kurutma makinesine atarsanız kılıfa sokamayacak kadar şişer.
Ayrica masaj motoru dediğin şey 20 liralık cihaz. Benim arkadaşın 2 kere kablo lehimi attı diye 2 kere yeni motor sistemi gonderdiler.

Bizim eve 2 tane andromeda aldım, 3 aydır kullanıyorum (190cm-152kg)

Destek ile yazışmaların fotoğrafını at bakayım, yardımcı olayım.
Şuan yurt dışındayım 4 5 ay sonra döndüğümde hatırlarsam yazarim. Bana çok farklı konuştular sizin dediğiniz gibi degildi

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
Corsair TC100 Relaxed hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi
Corsair TC100 Relaxed hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Benim bilgim yok indirimde diye attım youtube üzerinden bakabilirsiniz isterseniz konu hakkında video linki attılar önceki sohbette

fatihbaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Baz
Yıllardır oyuncu koltuğu alamadım şöyle net kesin bir öneri olmuyor birinin iyi dediğini diğeri iyi değil diyor, nasıl bir işlemci alırken örneğin 5600 işlemciyi sorsan herkes hemfikir al der ama aynı şey koltukta olmuyor nedense o yüzden alamadım gitti bende 😅

başka sebeplerini bilmem ama bizzat gördügüm şu ; herkesin vücudu farklı,zevki farklı.yıllar önce bi oyuncu koltugu alayım dedim,netden araştırdım işte neler neler önerdiler.sonra içime sinmedi,aylarca çıkıp kendim denedim her çıkmaya 3er 5er koltuk.bu sırada bana örenilenleri aradım öncelikle tabi,herkesin bayılarak anlattıgı modeller bana kaldırımda oturuyormuşum gibi geldigi dahi oldu yani hiç rahat edemedim.derken bi gün bi dükkana girdim,bi ofis koltugu buldum ve tam benlik.görüntü olarak normal ofis koltugu tabi ama çok rahatdı,20-25dk oturdum koltukda,dedim sar bunu :D 6 yıl kadar kullandım o koltugu,kol bölgesindeki derilerin soyulması hariç hiç bi sorun yaşamadım ama onuda 2 defa degiştirdim,çözüldü sorun.sonra depremde gitti o koltuk malasef,şimdi evdeki boş bi koltugu kaptım,misafir koltugunda oturuyorum tüm gün pc başında :) ama kısmet olursa 2-3 yıla yeni bi koltuk alırım yine,ve kesinlikle netden filan bakmam.gider yine geze geze kendime göre bi koltuk bulup alırım.

kısacası koltuk alıcaksanız bence denemeden,gözünüzle görmeden almayın.önerdikleri koltuk kaliteli olabilir,uygun fiyatlı olabilir filan ama belki size uygun degildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,149
Üyeler
159,275
Son üye
gberat
Top Bottom