Neler Yeni

Yardım Corsair ramlar orjinal mi

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
Hayır hiçbir fikrim yok fakat siz şüphelenmişsiniz hem içinizi rahatlatmak hemde ne olur ne olmaz önlem almak adına bence iade edin sahte olup olmadığını inan zerre bilmiyorum
6000mhz lik rgb arıyodum o zamanda indirime girince direk almıştım bilseydim amd olanını alırdım sonradan aklıma geldi bi bakınıyim dedim
şunu almam gerekiyordu heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Balcı
Her iki anakartta da çalışır . Muhtemelen orjinaldir ve amdde de çalışır ama Expo desteği var mı bilemem

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
Her iki anakartta da çalışır . Muhtemelen orjinaldir ve amdde de çalışır ama Expo desteği var mı bilemem
kesinlikle çalışır mı peki birde expo desteği önemli bişeymi değiştirmeye gerek var mı sizce .

kazue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes ÖZDEMİR
kesinlikle çalışır mı peki birde expo desteği önemli bişeymi değiştirmeye gerek var mı sizce .
expo desteği overclock yapmak içindi yanlış hatırlamıyorsam sistemde yine aynen çalışır sadece oc desteği olmayacak anladığım kadarıyla iade etmeyi gerektirecek bir durum göremiyorum fakat illaki aklınızda takılı kalırsa edebilirsiniz size bağlı

lemarina

80+
selamun aleyküm beyler yaklaşık bir hafta önce ram aldım ama videolardakine göre bi değişik geldi sizce ramlar orjinal mi yoksa sahtemi ona göre iade edeceğim. birde üstünde intel xmp yazıyor sadece intel anakarrttamı çalışıyor demek oluyor bu lütfen bilgili bir arkadaş yazarsa sevinirim
Arena Penta koyuncu vektron hepsine garanti dorgulamasında baktım ama bulamadım 233201816600649 sn no ait ürün bulanamadı diyor kutunun içerisinden eğer garanti kağıdı cikmadiysa garanti Amazon.com.tr oluyor arıza durumunda para iadesi yaparlar enflasyon artarsa zararın olur. Tamir teknik servis işlemi alamazsın. Stokta varsa değişim talep edebilirsin.

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
Arena Penta koyuncu vektron hepsine garanti dorgulamasında baktım ama bulamadım 233201816600649 sn no ait ürün bulanamadı diyor kutunun içerisinden eğer garanti kağıdı cikmadiysa garanti Amazon.com.tr oluyor arıza durumunda para iadesi yaparlar enflasyon artarsa zararın olur. Tamir teknik servis işlemi alamazsın. Stokta varsa değişim talep edebilirsin.
kutusunun içinden evet kağıt çıktı fakat amazon irsaliyesiydi corsairin kendi garantisi değildi değişim mi yapmalıyım sizce.

Top Bottom