Yardım Corsair ramlar orjinal mi

Firmanın adı Mat bilgisayarmış baktım şimdi

sizce değiştirmek mi lazım peki pek hakim değilim bu konuya çünkü
İntel için aynı durum söz konusu olur mu bilemem. Bilen veya daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir.

Hayır hiçbir fikrim yok fakat siz şüphelenmişsiniz hem içinizi rahatlatmak hemde ne olur ne olmaz önlem almak adına bence iade edin sahte olup olmadığını inan zerre bilmiyorum
6000mhz lik rgb arıyodum o zamanda indirime girince direk almıştım bilseydim amd olanını alırdım sonradan aklıma geldi bi bakınıyim dedim
şunu almam gerekiyordu heralde

Her iki anakartta da çalışır . Muhtemelen orjinaldir ve amdde de çalışır ama Expo desteği var mı bilemem

kesinlikle çalışır mı peki birde expo desteği önemli bişeymi değiştirmeye gerek var mı sizce .
expo desteği overclock yapmak içindi yanlış hatırlamıyorsam sistemde yine aynen çalışır sadece oc desteği olmayacak anladığım kadarıyla iade etmeyi gerektirecek bir durum göremiyorum fakat illaki aklınızda takılı kalırsa edebilirsiniz size bağlı

selamun aleyküm beyler yaklaşık bir hafta önce ram aldım ama videolardakine göre bi değişik geldi sizce ramlar orjinal mi yoksa sahtemi ona göre iade edeceğim. birde üstünde intel xmp yazıyor sadece intel anakarrttamı çalışıyor demek oluyor bu lütfen bilgili bir arkadaş yazarsa sevinirim
Arena Penta koyuncu vektron hepsine garanti dorgulamasında baktım ama bulamadım 233201816600649 sn no ait ürün bulanamadı diyor kutunun içerisinden eğer garanti kağıdı cikmadiysa garanti Amazon.com.tr oluyor arıza durumunda para iadesi yaparlar enflasyon artarsa zararın olur. Tamir teknik servis işlemi alamazsın. Stokta varsa değişim talep edebilirsin.

Arena Penta koyuncu vektron hepsine garanti dorgulamasında baktım ama bulamadım 233201816600649 sn no ait ürün bulanamadı diyor kutunun içerisinden eğer garanti kağıdı cikmadiysa garanti Amazon.com.tr oluyor arıza durumunda para iadesi yaparlar enflasyon artarsa zararın olur. Tamir teknik servis işlemi alamazsın. Stokta varsa değişim talep edebilirsin.
kutusunun içinden evet kağıt çıktı fakat amazon irsaliyesiydi corsairin kendi garantisi değildi değişim mi yapmalıyım sizce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri