Öncesini bilmiyorum hocam ama ben bir 7-8 aydır böyle oldugunu biliyorumSürekli mi böyleydi yakın zamanda mı oldu bu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neweggden evga psu alırken geçirmemişlerdi
Öncesini bilmiyorum hocam ama ben bir 7-8 aydır böyle oldugunu biliyorumSürekli mi böyleydi yakın zamanda mı oldu bu ?
Kaynak var mı ? Veya geçmeyen arkadaşların şikayetleri falan ?Öncesini bilmiyorum hocam ama ben bir 7-8 aydır böyle oldugunu biliyorum
Neweggden gelen psuları burda bir sürü insan satmaya çalışıyordu. Ekran kartı ile birlikte paket halinde satılıyordu hatta. Ekran kartını alıp psuları sattılar hep.Öncesini bilmiyorum hocam ama ben bir 7-8 aydır böyle oldugunu biliyorum
Neweggden evga psu alırken geçirmemişlerdi
Psuların babası üstelik fukara Thor’uPsuların babası diyorlar doğru mu
Bana da saçma geldi. Forumda bir sürü kişi ekran kartı aldı evga psu ile beraber geçmeseydi bir ton kıyamet kopardı şöyle oldu böyle oldu diye. Hiç konusu açılmadı.Psuların babası üstelik fukara Thor’u
Ben RM750x’i amazon germany’den almıştım geliyor gümrükten
Hiç newegg den alisveris yaptıniz mi hocam? Tavsiye edermisiniz bangood ve newegg bazılarına göre aliexpressden bile daha iyiKaynak var mı ? Veya geçmeyen arkadaşların şikayetleri falan ?
Neweggden gelen psuları burda bir sürü insan satmaya çalışıyordu. Ekran kartı ile birlikte paket halinde satılıyordu hatta. Ekran kartını alıp psuları sattılar hep.
Bangoodtan yaptım. Neweggten yapmadım dostum.Hiç newegg den alisveris yaptıniz mi hocam? Tavsiye edermisiniz bangood ve newegg bazılarına göre aliexpressden bile daha iyi
Hocam bangoodan alınan şeylerin vergisini biz daha sipariş geçerken ödüyoruz demi dogru mu ?Bangoodtan yaptım. Neweggten yapmadım dostum.
Evet öyle olması lazım. Çünkü ben aldığımda fazladan başka para vermedimHocam bangoodan alınan şeylerin vergisini biz daha sipariş geçerken ödüyoruz demi dogru mu ?
Anladım, teşekkür ederim üstadEvet öyle olması lazım. Çünkü ben aldığımda fazladan başka para vermedim
vg258qm
Değer 850x al.Corsair rm850 ile 850x arasındaki fark fiyat farkına değer mi kararsız kaldım.