Neler Yeni

Corsair RM750X (ver.2018) Siyah alınır mı ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Evet msi pahalı bende 650w ni aldım ama psu kaliteli 820 e almıştım Corsair bence hakketmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıl garanti veriyor adamlar ve sessiz fanları
Olsun, akakçe de düştüğünü görünce sormak istemiştim madem önermiyorsunuz Seasonic Focus Plus SSR-FX
veya Asus Rog Strix fiyatının düşmesini bekleyeceğim.

Zaten 10 yıl garantisi var.
Baktınız çok ses çıkarıyor garantiye yollarsınız düzeltirler zaten.
Fana bu kadar takılmayın bence.
Zaten böyle bir üründe 1 2 yılda sorun çıkaracak türden fan koymazlar
Garantiye gönderince ben nasıl PC kullanacağım, 21 iş günü bekle :D

Olabilir ama işlemci fazla olucak
Dediğiniz mantıklı bu arada

Shoorkoonun sessiz fanları var ama ben pek önermem o yüzden şimdiki fiyatları ile core reactor en iyisi
Sharkoon TG5 RGB aldım knk yemin ederim kasanın sağlamlığı iyi ama fanları çöpten ibaret 1.5 senede rulman sesi yapmaya başladı Akışkan Dinamik Rulman kullanmasına rağmen.

https://www.hepsiburada.com/corsair-rm750-750w-80-gold-moduler-psu-cp-9020195-eu-p-HBV00000TVSO8 bu nasıldır ?

Son düzenleme:

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Olsun, akakçe de düştüğünü görünce sormak istemiştim madem önermiyorsunuz Seasonic Focus Plus SSR-FX

O olay da zaten hemen olmaz ki
Hatta olmaması da muhtemel çünkü 5900x +3070 ti hepsi %100deyken bile en fazla %70 yüke sokar ki oyunlarda böyle yükse girmez.
Ki %70 yükte bile çok yüksek hızlara çıkmıyor. Yani o kalitede bir psu'nun fanı kolay kolay sorun çıkarmaz.

YiğitAysul

80+ Silver

Sharkoon TG5 RGB aldım knk yemin ederim kasanın sağlamlığı iyi ama fanları çöpten ibaret 1.5 senede rulman sesi yapmaya başladı Akışkan Dinamik Rulman kullanmasına rağmen.
Beklemek zorundasın servisi ama demek istediğim 10 yıl garanti veriyor yani kolay kolay sıkıntı çıkarmaz zaten kaliteli modeller önerdiğininiz ve önerdiğim modeller
Sıkıntı çıkacak oldu mu rog strixde de sorun çıkar

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Beklemek zorundasın servisi ama demek istediğim 10 yıl garanti veriyor yani kolay kolay sıkıntı çıkarmaz zaten kaliteli modeller önerdiğininiz ve önerdiğim modeller
Sıkıntı çıkacak oldu mu rog strixde de sorun çıkar
Ya çok güvendiğim markalardan şaşmamak istemediğimden 3 markayı tercih ediyorum, elektronik her cihaz sorun çıkabilir şans işi o biraz ama zamanla da sıkıntı çıkarmasını istemediğimden XPG düşünmüyorum korumaları iyi yoksa.

YiğitAysul

80+ Silver
Ya çok güvendiğim markalardan şaşmamak istemediğimden 3 markayı tercih ediyorum, elektronik her cihaz sorun çıkabilir şans işi o biraz ama zamanla da sıkıntı çıkarmasını istemediğimden XPG düşünmüyorum korumaları iyi yoksa.
Tamam xpg ye güvenmiyorsunuz ama msi kendini kanıtlamış bir marka siz bilirsiniz ama dediğiniz markalara şimdiki fiyatları vermek saçma olur

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Tamam xpg ye güvenmiyorsunuz ama msi kendini kanıtlamış bir marka siz bilirsiniz ama dediğiniz markalara şimdiki fiyatları vermek saçma olur
Yok msi hayatta bulaşmayacağıma yemin ettim. Teknik desteği bile çok kötü çok sorun yaşadım anakart'ın da onun için 500TL zarar ettim daha girmem o hataya.

YiğitAysul

80+ Silver
Yok msi hayatta bulaşmayacağıma yemin ettim. Teknik desteği bile çok kötü çok sorun yaşadım anakart'ın da onun için 500TL zarar ettim daha girmem o hataya.
Niye ne yaşadınızda zarar ettiniz gayet iyi bir firma

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Niye ne yaşadınızda zarar ettiniz gayet iyi bir firma
Adamlar Dragon Center her güncelleme getirdiğinde anakart sürücüleri bozuluyor. Adamlara support kısmından anlatıyorum sorunun kaynağını nasıl ya diyorlar programı temiz kurulum yapmanızı öneririz diyorlar. Adamlara diyorum ki ben format attım temiz kurulum zaten diyorum sabit frekans verip overclock yaptığım halde oyuna girince otomatik frekans çeken program mı olur. Kaç ay bekledim düzeltmediler yeter bıktım dedim. Asus geçtim 2 kere sorun yaşadım çok ilgililer adamlar bu sorunu düzeltmek için departmanımıza ileteceğiz diyorlar ilk güncellemede düzeltiyorlar helal olsun ben 1 kere bile msi da göremedim bu ilgiyi anakart - ekran kartı alırsam GIGABYTE ve ASUS dan şaşmam diye ant içtim.

YiğitAysul

80+ Silver
Adamlar Dragon Center her güncelleme getirdiğinde anakart sürücüleri bozuluyor. Adamlara support kısmından anlatıyorum sorunun kaynağını nasıl ya diyorlar programı temiz kurulum yapmanızı öneririz diyorlar. Adamlara diyorum ki ben format attım temiz kurulum zaten diyorum sabit frekans verip overclock yaptığım halde oyuna girince otomatik frekans çeken program mı olur. Kaç ay bekledim düzeltmediler yeter bıktım dedim. Asus geçtim 2 kere sorun yaşadım çok ilgililer adamlar bu sorunu düzeltmek için departmanımıza ileteceğiz diyorlar ilk güncellemede düzeltiyorlar helal olsun ben 1 kere bile msi da göremedim bu ilgiyi anakart - ekran kartı alırsam GIGABYTE ve ASUS dan şaşmam diye ant içtim.
500 TL ne alaka onu anlamadım

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
500 TL ne alaka onu anlamadım
I love you 3000 ryzen kampanyasında 1500TL anakart almıştım yanında Cooler Master ML 240L RGB hediye + 25$ Steam cüzdan key hediye geldi. Cüzdan keyini cs skin'i alıp bynogame de satıp lol kapsül etkinliği için skini satıp parayı harcamıştım fakat. Cooler Master sıvı soğutmasını severek kullanıyordum tilt olup yazılımdan 2.elde garanti bozulmasın diye bundle geldiği için bana 2 sini 1850 vermek zorunda kaldım 2250TL b550-e gaming anakart aldım.

şu Asus Rog Strix X570S-E Gaming cidden sabırsızlıkla bekliyorum. Realtek alc 4080 + Wifi6E + ThunderBolt 3 + Fazladan USB ve PCI-E 4 x4 SSD yuvaları eklesinler b550-e anakartı 2000TL satıp üstüne para ekleyip geçmek çok istiyorum.

x570-asus-ohne-luefter-pcgh.jpg

https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/X570S-AORUS-PRO-AX-rev-10#kf mesela GIGABYTE çıkardı güzel ve çok dolu dolu gözüküyor. Fiyatı 2500TL-3000TL bandında olursa bunuda düşünüyorum.

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
RM750X güzel PSU alınır.
Alternatif olarak arkadaşların önerdiği Core Reactor, GF1 vs bakılabilir.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293