Neler Yeni

Corsair Set mi yoksa Steelseries Set mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Merhaba Arkadaşlar,

Kendimce 2 tane set çıkardım birisi Corsair Set diğeri de Steelseries set. Sizce bu iki setten hangisi daha iyi olur. Açıkcası önem verdiğim noktalardan birisi evet göze hitap etmesi kısmıda var ama performasn elbette daha önemli. Bu yüzden bazen aklıma yoksa Logitech set mi yapmalı sorusu da geliyor? Bu konuda yorum yaparsanız sevinirim.

Bu kurduğum 2 set içinden parçada değiştirebilirsiniz. Örneğin Corsair de Void kulaklık yerine şu kulaklık olsun gibi.

Corsair set konusunda iCue yazılımının etkisi de büyük gözümde bu arada. (Bu arada bütün bu ekipmanları TR'de kurmayacağım yurt dışında olacak o yüzden fiyatlar konusunda çok sıkıntı yok F/P olmasına çok gerek yok.)

Şimdiden herkese teşekkürler.

corsair set.jpg
Steelseries set.jpg

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
aslında senin yerinde olsam ikisinide harmanlardım
mouse stelseries
kulaklık corsair
mausped stelseries
klavye stelseries
kulaklık standı corsair

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
steelseries tercih ederdim ben

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Merhaba Arkadaşlar,

Kendimce 2 tane set çıkardım birisi Corsair Set diğeri de Steelseries set. Sizce bu iki setten hangisi daha iyi olur. Açıkcası önem verdiğim noktalardan birisi evet göze hitap etmesi kısmıda var ama performasn elbette daha önemli. Bu yüzden bazen aklıma yoksa Logitech set mi yapmalı sorusu da geliyor? Bu konuda yorum yaparsanız sevinirim.

Bu kurduğum 2 set içinden parçada değiştirebilirsiniz. Örneğin Corsair de Void kulaklık yerine şu kulaklık olsun gibi.

Corsair set konusunda iCue yazılımının etkisi de büyük gözümde bu arada. (Bu arada bütün bu ekipmanları TR'de kurmayacağım yurt dışında olacak o yüzden fiyatlar konusunda çok sıkıntı yok F/P olmasına çok gerek yok.)

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Corsair4ever
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar,

aslında senin yerinde olsam ikisinide harmanlardım
mouse stelseries
kulaklık corsair
mausped stelseries
klavye stelseries
kulaklık standı corsair
Böyle yap

T.P.G.

80+ Titanium
Merhaba Arkadaşlar,

Mouse Viper Ultimate
Klavye mouse pad SS
Kulaklık Void.

@sefababa neden üzgün attınız ki?
Viper Ultimate oradaki tüm farelerden daha iyi, hoşuna giderse alabilir sadece öneri bu.

Son düzenleme:

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Mouse Viper Ultimate
Klavye mouse pad SS
Kulaklık Void.

@sefababa neden üzgün attınız ki?
Viper Ultimate oradaki tüm farelerden daha iyi, hoşuna giderse alabilir sadece öneri bu.
sadece razaer başka markaların ürünlerini alıp kendi damgaasını basıp satığı için

T.P.G.

80+ Titanium
sadece razaer başka markaların ürünlerini alıp kendi damgaasını basıp satığı için
Öncelikle Viper Ultimate hangi mouse'tan basmış?
İkinci olarak mouse'un sensörü zaten PixArt ve Razer işbirliğiyle yapılmış ve dünyada şu an en iyi sensörlerden biri hatta en iyisi.

Ha o marka basma olayını çoğu büyük firma yapıyor bu arada rahat olun.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ben steelseries derim apex pro'yu da gördüm bana kalırsa steelseries daha iyi

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Öncelikle Viper Ultimate hangi mouse'tan basmış?
İkinci olarak mouse'un sensörü zaten PixArt ve Razer işbirliğiyle yapılmış ve dünyada şu an en iyi sensörlerden biri hatta en iyisi.

Ha o marka basma olayını çoğu büyük firma yapıyor bu arada rahat olun.

Tabikide bliyorum neredeyse dünyadaki tüm markalar en az bir defa bastırıma olayından yaptırmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Aslında karışım performansa bakıldığında kesinlikle daha mantıklı katılıyorum ama set olmuyor öyle yapınca. Yani tek bir set olsun istediğim için böyle 2 set düşünmüştüm ben.

Belkide karıştırmak daha mantıklı olur bilemedim.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Set yerine karmak bence daha uygun olur. İkisi arasında SS olurdu tercihim fakat kulaklık Pro modeli olacak. Diğer karmada ise;
  • Razer Deathadder V2 / Glorious Model O/D fare kısmında elinizin boyunu önemli çok küçük değil ise iyi olacaktır.
  • Steelseries QCK Heavy pad
  • SteelSeries Arctis Pro Wireless / Asus ROG Theta
  • Corsair K70 / SS Apex Pro
Şekilde bir karma yapardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye