Neler Yeni

Corsair Spec Delta RGB Panel Kontrol Etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Hayır dostum anakarttan yönetemezsin anakarta bağlı olması lazım o fanlar ama anakarta bağlı değiller ayrı bir kontrolcü var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum Anakarttan kontrol edemezsin bu arkadaşlar sana yanlış bilgi vermiş o kasada fan kontrolcüsü mevcut oradan ayarlaman lazım.
Evet var kontrolcü ama kasanın içinde kabloya bağlı cam kapalı kullanıyorum sonuçta onu kullanamıyorum onun kablolarını söküp dışarıya çıkartsam nolur

Kasanın içinde ufak bir kontrolcü olması lazım.
Evet var kontrolcü ama kasanın içinde kabloya bağlı cam kapalı kullanıyorum sonuçta onu kullanamıyorum onun kablolarını söküp dışarıya çıkartsam nolur

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden

Camını açıp rengini istediğin gibi ayarla sonra camı kapat tekrar. Her gün renk değiştireceğini zannetmiyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bak kankam eğer anakartında RGB için gerekli port pin vs. varsa kasadaki o fanların RGB için bağlantı kablosu var, eğer varsa oraya bağlarsın. Asus'un aura uygulaması var oradan yönetirsin. Fanların kendi bağlantısı zaten gücü anakarttan alıyor o farklı orayı karıştırma.
Eğer benim gibi anakartında kontrol edebilmeni vs. sağlayan dahili bir sistem yoksa da iki seçeneğin var.
Sistemi hazır kurulu aldıysan içinden çoğunlukla ufak bir RGB kontrolcü çıkıyor. Kasanın camını tak-çıkar yaparak kontrol edebilirsin.
Ya da (işte bu kısımlar kuran firmanın insafına kalmış) kablosuz kontrolcülü bir sistem oluyor adamlar o bahsettiğim RGB kablosunu modüle bağlıyor sen de kumandayla kontrol ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Arif

80+ Bronze
Hayır dostum anakarttan yönetemezsin anakarta bağlı olması lazım o fanlar ama anakarta bağlı değiller ayrı bir kontrolcü var.

Dostum Anakarttan kontrol edemezsin bu arkadaşlar sana yanlış bilgi vermiş o kasada fan kontrolcüsü mevcut oradan ayarlaman lazım.
Dostum kendim aynı kasayı kullanıyorum :) Kasa içindeki kumandayı değil uygulama üzerinden kontrol editörüm :) Şu an askerdeyim 4 ay sonra video çekerim istersen :)

Top Bottom