evet o olay çok mantıklı zaten 150 tl tanesi 225 tl 3 tanesi3 tane farklı renk al daha mantıklı 1 tanesini ilana koyarsın 2 sini kullanırsın ücretsiz gönderim olduğu için 3 tane al dedim
şöyle bir şey planladım 1 adet baş kısmı ve deri kısmı ilerisi için yedek olur bir tane kumaş da sıcaklar için mantığıyla3 tane farklı renk al daha mantıklı 1 tanesini ilana koyarsın 2 sini kullanırsın ücretsiz gönderim olduğu için 3 tane al dedim
çok fazla terletiyormuş biraz araştırdım alabilirsin tr de yok satıcı güvenilirse yorumlar iyiyse alınabilir daha ucuzu yoksa bu arada 2209 tl 2.el alacaksın sanırımevet o olay çok mantıklı zaten 150 TL tanesi 225 TL 3 tanesi
asıl soru değer mi güzel mi olur 2400tl bi ücret sonuçta
yok amazon kendi satıcılı sıfır orijinal ürün https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JSP9R8N/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1çok fazla terletiyormuş biraz araştırdım alabilirsin tr de yok satıcı güvenilirse yorumlar iyiyse alınabilir daha ucuzu yoksa bu arada 2209 TL 2.el alacaksın sanırım
satıcı amazon ise sorun olmaz biliyorsundur da zatenmaalesef sıfır yorum var :/
mantıklışöyle bir şey planladım 1 adet baş kısmı ve deri kısmı ilerisi için yedek olur bir tane kumaş da sıcaklar için mantığıyla
tanesi 100 tl den fazlaya gelmiş oluyo zort o zaman şöyle bişey yapmanı öneririm ergonomisi kötüymüş virtuoso nun 1 ay denedikten sonra alırsın belki de beğenmeyeceksin boşuna gidicek 300 tl void elite den geçmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum bu arada araştırmadım kıyaslamadım ama çok bi fark olacağını sanmıyorumyorum kısmı virtuoso için değil aliexpres için vergiyle beraber 320tl çıkıyor ücret
Kulaklık değiştirme sebebim şu anki kulaklığın aşırı eskimiş olması normalde kaliteli olmasını bekliyordum ama 1.5 senede baya öldü resmen ben de kablosuz almak istedim ama void elite bile 1500 tl olmuş aynı kulaklığa 1500 vereceğime bari üst segmente çıkayım 700 daha verip diye düşündüm kullananlar da çok memnun zaten kafamdaki plan önce kulaklığı alıp 1 ay kullanıp değer değmez diye karar vermek ona göre ped almak ama aliexpresten hiç ürün almadım genelde dandik ürün satıyorlar diye biliyorum ondan danışmak istedim şimdi virtuosoyu çok beğenirim ped alayım kullanayım desem iade süresi geçtikten sonra o hüsranı yaşamak istemiyorum bide izmirdeyim sıcaklık kısmı baya büyük bi sorun malesef ekte de kulaklığımın 1.5 senelik yıpranması var görseldekinin haricinde kablo soyulması ped açılması boya sökülmesi de vartanesi 100 TL den fazlaya gelmiş oluyo zort o zaman şöyle bişey yapmanı öneririm ergonomisi kötüymüş virtuoso nun 1 ay denedikten sonra alırsın belki de beğenmeyeceksin boşuna gidicek 300 TL void elite den geçmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum bu arada araştırmadım kıyaslamadım ama çok bi fark olacağını sanmıyorum
virtuosonun xt versiyonunu falan almıcam onlar 5k falan aşırı pahalı ben düz halini amazonda 2200 TL'ye gördüm niyetim o şu andaO kadar yüksek bütçeniz varsa stüdyo kulaklığı + giriş seviyesi bir mikrofon çok daha iyi olur.
hocam benim de dediğim gibi değmez ama illa ki alacağım diyorsanız da bilememşöyle bir yorum gördüm tam virtuoso sipariş etmek üzereyken fikirlerinizi paylaşır mısınız çok arada kaldım
Alıntıyı görüntüle