Corsair Virtuoso deneyimlerim

tunadf

80+
Reaksiyon skoru
11
Amerikadan 1300tl ye getirmiş olduğum mükemmel ötesi canavar. ses konusunda takıntılı bir insanım ama bütçem sınırlıydı hi-fi müzik hemde surrond oyun ve film için ayrı ayrı alamadım ama corsair ikisini aynı anda çok iyi yapıyor. ses aralığı muhteşem gerçekten aşırı derinden ses verebiliyor bundan önce beats studio 3 ve logitech g430 kullanıyordum ikisi de kulaklık değilmiş resmen sadece ses veriyolarmış (kullananlar yanlış anlamasın ikisinide çok severek kullandım ama virtuoso gerçekten yeni ufuklar açıyor insanda)
-20-40000khz aralık gerçekten kendini hissettiriyor güçlü bir kulaklık
-çok şık
-wirelles iyi çalışıyor 15mt gidiyor
-şarj 3 4 saatte oluyor usb c den kablosu çıkıyor ve kabloyla sesi bi nebze daha iyi
-20 saat şarj gidiyor demişler bende 18 civarı genelde
-7.1 kaliteli
-yazılımı iyi eq bilgisi şart değil ben biliyodum kolay oldu bilmeyen 10dk de öğrenir eq ayarı yapmadan kulaklığın potansiyalinin %60ı anca hissedilir
-2000tl türkiye de kesin hakeder ama imkan varsa amerika dan 1270tl ye aldım ben.d (kargo ve vergi hariç kendim getirdim)
sorusu olan yada öneri isteyen yazabilir

Amerikadan 1300tl ye getirmiş olduğum mükemmel ötesi canavar. ses konusunda takıntılı bir insanım ama bütçem sınırlıydı hi-fi müzik hemde surrond oyun ve film için ayrı ayrı alamadım ama corsair ikisini aynı anda çok iyi yapıyor. ses aralığı muhteşem gerçekten aşırı derinden ses verebiliyor bundan önce beats studio 3 ve logitech g430 kullanıyordum ikisi de kulaklık değilmiş resmen sadece ses veriyolarmış (kullananlar yanlış anlamasın ikisinide çok severek kullandım ama virtuoso gerçekten yeni ufuklar açıyor insanda)
-20-40000khz aralık gerçekten kendini hissettiriyor güçlü bir kulaklık
-çok şık
-wirelles iyi çalışıyor 15mt gidiyor
-şarj 3 4 saatte oluyor usb c den kablosu çıkıyor ve kabloyla sesi bi nebze daha iyi
-20 saat şarj gidiyor demişler bende 18 civarı genelde
-7.1 kaliteli
-yazılımı iyi eq bilgisi şart değil ben biliyodum kolay oldu bilmeyen 10dk de öğrenir eq ayarı yapmadan kulaklığın potansiyalinin %60ı anca hissedilir
-2000tl türkiye de kesin hakeder ama imkan varsa amerika dan 1270tl ye aldım ben.d (kargo ve vergi hariç kendim getirdim)
sorusu olan yada öneri isteyen yazabilir

-wirelles iyi çalışıyor 15mt gidiyor (Burası pek mümkün değil Düz alanda olabilir ama araya Duvar vb. girince 5 metre belki. Sarj durumuna bağlı)

- şarj 3 4 saatte oluyor usb c den kablosu çıkıyor ve kabloyla sesi bi nebze daha iyi (Bendeki 1.5 Saatte sarjı FULL oluyor. USB C )

- -20 saat şarj gidiyor demişler bende 18 civarı genelde (RGB vb. ışıkları kapatınca 20 Saati buluyor. )

-wirelles iyi çalışıyor 15mt gidiyor (Burası pek mümkün değil Düz alanda olabilir ama araya Duvar vb. girince 5 metre belki. Sarj durumuna bağlı)

- şarj 3 4 saatte oluyor usb c den kablosu çıkıyor ve kabloyla sesi bi nebze daha iyi (Bendeki 1.5 Saatte sarjı FULL oluyor. USB C )

- -20 saat şarj gidiyor demişler bende 18 civarı genelde (RGB vb. ışıkları kapatınca 20 Saati buluyor. )
odamdan 4 oda yanda tuvalet ve orda çekiyor metresini tam bilmiyorum ama 5 metreden fazla kesin gidiyor şarj için de şiz nerde şarj ediyorsunuz?

odamdan 4 oda yanda tuvalet ve orda çekiyor metresini tam bilmiyorum ama 5 metreden fazla kesin gidiyor şarj için de şiz nerde şarj ediyorsunuz?

Direk Anakart üzerinden sarj ediyorum. ASUS Aİ Sarj programı yüklü. Ve bendeki SE Modeli. Sizin Model İlk çıkan mı Son çıkar SE mi ?
Ayrıca 2 Farklı modeli mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela Şu modeller var. Sizde hangisi mevcut.

Corsair Vırtuoso - 1899 TL

Corsair Vırtuoso - 2199 TL

Son düzenleme:
se modeli olması gerek metalik renkte ben laptoptan şarj ediyorum belki ondandır

Merhaba, Corsair Virtuoso Wireless RGB SE model kulaklık kullanıyorum da sizlere bir sorum olacaktı. Youtube den müzik felan dinlerken aralarda çıtırtı sesleri geliyor sizlerde böyle bir sorun oldu mu acaba? Çözümü hakkında bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.

Bu modeli düşünüyorum da 4 5 saat civarı kullandığınızda kafanızda Bi ağrı oluştu mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri