tunadf
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Amerikadan 1300tl ye getirmiş olduğum mükemmel ötesi canavar. ses konusunda takıntılı bir insanım ama bütçem sınırlıydı hi-fi müzik hemde surrond oyun ve film için ayrı ayrı alamadım ama corsair ikisini aynı anda çok iyi yapıyor. ses aralığı muhteşem gerçekten aşırı derinden ses verebiliyor bundan önce beats studio 3 ve logitech g430 kullanıyordum ikisi de kulaklık değilmiş resmen sadece ses veriyolarmış (kullananlar yanlış anlamasın ikisinide çok severek kullandım ama virtuoso gerçekten yeni ufuklar açıyor insanda)
-20-40000khz aralık gerçekten kendini hissettiriyor güçlü bir kulaklık
-çok şık
-wirelles iyi çalışıyor 15mt gidiyor
-şarj 3 4 saatte oluyor usb c den kablosu çıkıyor ve kabloyla sesi bi nebze daha iyi
-20 saat şarj gidiyor demişler bende 18 civarı genelde
-7.1 kaliteli
-yazılımı iyi eq bilgisi şart değil ben biliyodum kolay oldu bilmeyen 10dk de öğrenir eq ayarı yapmadan kulaklığın potansiyalinin %60ı anca hissedilir
-2000tl türkiye de kesin hakeder ama imkan varsa amerika dan 1270tl ye aldım ben.d (kargo ve vergi hariç kendim getirdim)
sorusu olan yada öneri isteyen yazabilir
-20-40000khz aralık gerçekten kendini hissettiriyor güçlü bir kulaklık
-çok şık
-wirelles iyi çalışıyor 15mt gidiyor
-şarj 3 4 saatte oluyor usb c den kablosu çıkıyor ve kabloyla sesi bi nebze daha iyi
-20 saat şarj gidiyor demişler bende 18 civarı genelde
-7.1 kaliteli
-yazılımı iyi eq bilgisi şart değil ben biliyodum kolay oldu bilmeyen 10dk de öğrenir eq ayarı yapmadan kulaklığın potansiyalinin %60ı anca hissedilir
-2000tl türkiye de kesin hakeder ama imkan varsa amerika dan 1270tl ye aldım ben.d (kargo ve vergi hariç kendim getirdim)
sorusu olan yada öneri isteyen yazabilir