Corsair Void Elite 573TL !

Selman Karaa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,261
Arkadaşlar uzun zamandır indirime girmiyordu ve fiyatı yüksekti. Fiyatı şu an n11 de 573TL bu bütçede kulaklık arayanlar veya kulaklığın indirime girmesini bekleyenler alabilir.

Alacaklar hemen alsın gayet iyi bir fiyat

Ben normalde ilk klavye alacaktım ama istediğim klavye bir türlü indirime girmiyor. Acaba önce güzel bir kulaklık mı alsam? İnşallah fiyatı bir süre böyle kalır.
Kulaklığı başta almak daha mantıklı hocam. Klavye her türlü idare ediyor da kulaklıklık kaliteli olmayınca insanın bilgisayar başına geçesi gelmiyor.

klavye kulaklıktan daha önemli bence daha çok para harcanabilir klavyeye ama sen bilirsin tabii ki
Hayır o anlamda demedim. Ben 1200TL bütçede 600ünü klavyeye 600ünü kulaklığa ayıracaktım. Klavyem şu an düzgün olmadığı için ilk klavye alacaktım ama istediğim klavyenin fiyatı indirime girmiyor. Kulaklığım var ama Corsair set dizmek istiyorum o yüzden alacağım ama bunu alırsam klavye yakın zamanda indirime girerse kaçırabilirim. Biraz arada kaldım.

Hayır o anlamda demedim. Ben 1200TL bütçede 600ünü klavyeye 600ünü kulaklığa ayıracaktım. Klavyem şu an düzgün olmadığı için ilk klavye alacaktım ama istediğim klavyenin fiyatı indirime girmiyor. Kulaklığım var ama Corsair set dizmek istiyorum o yüzden alacağım ama bunu alırsam klavye yakın zamanda indirime girerse kaçırabilirim. Biraz arada kaldım.
İstediğin klavyeyi merak ettim biraz 😂

Zaten Surround ilanı 600 TL'ye düşüyordu Sinerji'de.
Çok da sevinilecek bir indirim değil gibi.

Zaten Surround ilanı 600 TL'ye düşüyordu Sinerji'de.
Çok da sevinilecek bir indirim değil gibi.
620TL oluyordu ve şuan sonuçta stoğu yok. Stoğa geldi diye bile sevinmek normalken 50TL ucuza stok geldi.

Geri