Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Amd34

80+ Silver
Arkadaşım 3 aydır falan kullanıyor. Memnun ama üzgün 3.7kya almıştı :D
Knk sorar mısın fps oyunları için alınır mı dip ses gibi rahatsız olduğu bir şey var mı geçmiş olsun dileklerimi de iletin lütfen :)

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mete
10dkdır refreshliyorum tık yok. Ben pes ettim kalan arkadaşlara başarılar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk sorar mısın fps oyunları için alınır mı dip ses gibi rahatsız olduğu bir şey var mı geçmiş olsun dileklerimi de iletin lütfen :)
Dipses yok (şans işi biraz bence) Çoğunlukla fps oyunları oynuyoruz zaten oynarsak. O konuda da bir memnuniyetsizliğinden bahsetmedi.

Amd34

80+ Silver

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim şu an cloud core wireless kullanıyorum amazondan almıştım dipses vardı değişim istedim yenisinde yok. Dipses olayı genel şans işi bence. Bu fiyata bu kulaklık bedava zaten aşırı rahatsız eden bir ses olmadığı sürece takılmayın derim.

Amd34

80+ Silver
Rica ederim şu an cloud core wireless kullanıyorum amazondan almıştım dipses vardı değişim istedim yenisinde yok. Dipses olayı genel şans işi bence. Bu fiyata bu kulaklık bedava zaten aşırı rahatsız eden bir ses olmadığı sürece takılmayın derim.
Öyle düşünüyorum aldık bakalım bu fiyata dediğiniz gibi bedava :D yorumları da iyi aldık bakalım 2 adet aldım 1 adeti açıp kullanıcam eğer beğenmezsem atarım kenara diğerini açmadan iade ederim beğenirsem diğerini de satarım sonradan iptal butonu da yok

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle düşünüyorum aldık bakalım bu fiyata dediğiniz gibi bedava :D yorumları da iyi aldık bakalım 2 adet aldım 1 adeti açıp kullanıcam eğer beğenmezsem atarım kenara diğerini açmadan iade ederim beğenirsem diğerini de satarım sonradan iptal butonu da yok
Birini sat direkt niye iade ediyosun :D

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
yani hem bedava hemde 3 taksit peşin başka kim yapar bunu :D

Amd34

80+ Silver

sugureis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen
İkidir kulaklık indirimlerini kaçırıyorum ya

Amd34