lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
c2 kabloludan iyi midir
2023 yılbaşında almıştım. Düzeltmişlerdir belki bilemiyorum.Hocam ne zaman kullandınız aynı model mi çünkü hangi siteye baksam incelemeleri çok iyi
Yüksek oranda olumlu yorum var aldık bakalım hayırlısı bir kaç yayıncıda da görmüştüm bunu farklı modeli var mı bilmiyorum ama2023 yılbaşında almıştım. Düzeltmişlerdir belki bilemiyorum.
Bende anlamadım elite var elite premium mu ne ondan var, carbon var bide bu var, farklılarmı acaba yoksa siteler farklı isimlermi giriyor.Yüksek oranda olumlu yorum var aldık bakalım hayırlısı bir kaç yayıncıda da görmüştüm bunu farklı modeli var mı bilmiyorum ama
Farklı ürünler sanırımBende anlamadım elite var elite premium mu ne ondan var, carbon var bide bu var, farklılarmı acaba yoksa siteler farklı isimlermi giriyor.
sepette mi beklettin ürünü, öyle mi alabildin+1 sene cihaz koruma garantili almaya çalıştım da onda ödemeye yönlendirmedi her anlık stoğa geldiğinde 1 adım ilerledim ilk sepete ekleyebildim sonraki stoğa geldiğinde adres ekledim 5 10dk sonra da siparişi verebildim
Alıntıyı görüntüle
evet sonra ara ara yeniledim bazen garanti seçenekleri arasında falan gez anlık ödeme ekranına geçebiliyorsun hemensepette mi beklettin ürünü, öyle mi alabildin