❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Hocam ne zaman kullandınız aynı model mi çünkü hangi siteye baksam incelemeleri çok iyi
2023 yılbaşında almıştım. Düzeltmişlerdir belki bilemiyorum.

2023 yılbaşında almıştım. Düzeltmişlerdir belki bilemiyorum.
Yüksek oranda olumlu yorum var aldık bakalım hayırlısı bir kaç yayıncıda da görmüştüm bunu farklı modeli var mı bilmiyorum ama

Yüksek oranda olumlu yorum var aldık bakalım hayırlısı bir kaç yayıncıda da görmüştüm bunu farklı modeli var mı bilmiyorum ama
Bende anlamadım elite var elite premium mu ne ondan var, carbon var bide bu var, farklılarmı acaba yoksa siteler farklı isimlermi giriyor.

Bende anlamadım elite var elite premium mu ne ondan var, carbon var bide bu var, farklılarmı acaba yoksa siteler farklı isimlermi giriyor.
Farklı ürünler sanırım

+1 sene cihaz koruma garantili almaya çalıştım da onda ödemeye yönlendirmedi her anlık stoğa geldiğinde 1 adım ilerledim ilk sepete ekleyebildim sonraki stoğa geldiğinde adres ekledim 5 10dk sonra da siparişi verebildim

Alıntıyı görüntüle
sepette mi beklettin ürünü, öyle mi alabildin

Renk kodları farklı görünüyor ama aynı ürünler. Carbon siyah olan.

Bt yok dimi bunda

Şu kulaklığı kullanan hiç mi kimse yok arkadaş kullanıcıdan yorum alsak :D

Arkadaştan denemiştim, aşırı rahat kafayı, kulağı sıkmıyor, ses net geliyor ama çok değil, çok ses çıkmıyor diye almamıştım zamanında ama kulaklıkta yüksek sesle işim yok diye almayı düşünüyorum. Mikrofonuda güzel bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,367
Üyeler
184,777
Son üye
deniztaşkıran
Geri