Neler Yeni

🔥İndirim Corsair Void Elite Stereo - 475 TL

Keptın

80+ Silver

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Void elite alacak arkadaşlara uyarımı yapayım.
Ses problemleri çıkabiliyor fakat 475Tl'lik bir fiyat çok güzel o kulaklık için.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Fiyat güzel ama gittigidiyora cok güvenmiyorum
Gönderirler ama zarar görür iade falan gerekir çok güvenli değil benim gözümde.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gaming Gecesinde 499 lira Surround olan model sanırım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ek olarak Papara kullanıcıları yüzde 5 cashback alıyor yani kulaklığı Hepsiburada üzerinden alacak olursa ürün 450TL civar gibi bir fiyata denk geliyor.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kulaklıkta bazı kişiler dipses problemi yaşayabiliyor ama çözümü var. @yigitrocks dipses sorununu çözmüştü. Kulaklık genel olarak bu fiyata baya baya iyi. 7.1i umursamayanlar alabilir, 7.1 isteyen kişiler gaming gecesine baksın. Paylaşım için sağol @Keptın

Keptın

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

real1ty

80+ Bronze
Yazılıma bağlı olarak dip ses varsa sıkıntı etmeyin, zaten duymazsınız bile. Ama benim incehesap'tan indirimde aldığım void elite rgb beyaz kulaklığında yazılımı yüklemesem bile dip ses oluyordu. Bir de sesi kapatsam bile arkada hiç bitmeyen tıss diye bir ses vardı aşırı sinir bozucuydu. İncehesap da hijyenik tatavasından dolayı iade almıyor, 3 haftadır uğraşıyorum şu iadeyle. Aramadığım yer kalmadı, hala bir şeyler deniyorum inşallah iade alırlar.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Arkadaşlar dip ses gerçekten öyle rahatsız edici değil bunu baştan belirteyim. Alıp dip ses sorununu çözmeden de kullanabilirsiniz gayet güzel bir şekilde. Ha yok ben takıntılıyım derseniz çözümü var lâkin bu sefer de EQ ayarları vs. yapamıyorsunuz iCUE üzerinden. 500-600TL arasında alınabilecek güzel bir kulaklık. Ha yok ben bunu almam derseniz 200-300 daha koyup Razer Blackshark V2 alabilirsiniz. Veyahut Razer Blackshark V2 X de tercih edebilirsiniz.

Top Bottom