CORSAİR VOİD ELİTE WİRELESS 7.1ALINIR MI?

BuLuT0

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
2700
Bütçem 2500 TL Wireless Oyuncu Kulaklığı Arıyorum sizce hala void elite wireless 7.1 alınır mı? Dip ses sorunu olanları duymuştum bu wireless modelinde varmı?
Veya başka önerebileceginiz bir kulaklık

Bütçem 2500 TL Wireless Oyuncu Kulaklığı Arıyorum sizce hala void elite wireless 7.1 alınır mı? Dip ses sorunu olanları duymuştum bu wireless modelinde varmı?
Ben 1.5 aydır cloud 2 wireless kullanıyordum kötü kulaklık değil belki ama sorunları olduğunu düşünüyorum günde en az 1-2 kere tak çıkar yapman gerekiyor ya sesler kesiliyor yada cızırtı oluyor 2 gün önce ise kulaklık kendiliğinden kapandı ve açılmadı servise gitti. Bende başlıkta dediğin kulaklığı sipariş ettim ve ciddien gerek yazılımsal olarak olsun gerek görünüş ve ses olarak olsun çok beğendim. Sinerji bilgisayarda 2100tl gibi bir fiyatı var almadıysan kaçırma bence

Corsair Void RGB Elite Wireless Kullanıyorum. Yazılımı olan İCUE programı düzgün değil dip ses sorunu Windows driver ve İCUE çakıştığı için oluşuyor. Bir şekilde çözümü var Youtubedan bulabilirsin.
Artıları
+ Batarya süresi güzel 2 günü çıkartıyor
+ Menzili geniş salon,mutfak vesaire çok rahat gezebiliyorum.
+ 1 yıldan fazladır kullanıyorum herhangi bir aşınma yaşamadım.
+ FPS modu oyunlar için ve Müzik için gayet uygun.
Eksileri
- Şarj için verilen kablo hassas bozulma ihtimali yüksek.
- Mikrofonunu yukarı çekerken arada Kapanmayabiliyor.
- İCUE Yazılımı hataları

Geri