Çözüldü✓ Corsair vs GelL

Anakarta @crazyreign dikkat etmemiş heralde bu anakart vrmleri ısınıyo gibi bir şey demiştin sanki bi ara
Ha evet, VRM'leri kötü ama ne bileyim söyleme gereği duymadım, iyi dedin. @Jony Case anakartı B450M S2H yapabiliyorsan onu yap, VRM'leri daha iyi.
Dostum çok yoru

Dostum çok yoruyorum ama bilmiyorum kusura bakma bu anakartlar'dan hangisi iyi?
Asus TUF B450M Pro Gaming 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Gigabyte Aorus B450 Elite 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
Asus TUF B450M Plus Gaming 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
En iyi VRM TUF B450M-PRO GAMING'te var ama B450 AORUS ELITE'deki VRM de gayet yeterli, hem de ARGB girişi olduğu için onu seç, pişman olmazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: drep
Ha evet, VRM'leri kötü ama ne bileyim söyleme gereği duymadım, iyi dedin. @Jony Case anakartı B450M S2H yapabiliyorsan onu yap, VRM'leri daha iyi.

En iyi VRM TUF B450M-PRO GAMING'te var ama B450 AORUS ELITE'deki VRM de gayet yeterli, hem de ARGB girişi olduğu için onu seç, pişman olmazsın.
Yapamıyorum hocam be.bunu zar zor yapıyorum. Napak Gigabyte kullanmayak umdugumuzu degil bulduğumuzu kullanıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Colorful Gtx 1650s Battle Ax alınır mı hocam?

Dostum çok yoru

Dostum çok yoruyorum ama bilmiyorum kusura bakma bu anakartlar'dan hangisi iyi?
Asus TUF B450M Pro Gaming 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Gigabyte Aorus B450 Elite 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
Asus TUF B450M Plus Gaming 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Tasarım olarak kesinlikle aorus ancak @crazyreign kadar vrm bilgisine sahip değilim asus anakartlarda gördüğüm kadarıyla ses çipide var bu ne gibi bir artı eder @crazyreign

Tasarım olarak kesinlikle aorus ancak @crazyreign kadar vrm bilgisine sahip değilim asus anakartlarda gördüğüm kadarıyla ses çipide var bu ne gibi bir artı eder @crazyreign
TUF B450M-PRO GAMING'te daha iyi ses çipi var evet (ALC1200). Diğerlerinde ALC892 olması lazım. Ses kartı olan bir kulaklık kullanırsan zaten ses çipinin ne kadar iyi olduğunun bir önemi yok :D.

• Beğen
Reaksiyonlar: drep
Hobaaa! Evo X II RGB alıyorsun o zaman konu sahibi bey.
Hocam iki tane var ama hangisi b-die cipli.
Biri bu.
Biri bu.

Teşekkürler hocam

Geri