relax reis bi arastir incele basladin hemen karalamaCasper la kapışır (!). Şimdi gelip bana corsair fanboylugu yapmayın bu segmente ilk girişleri bir ton hata olacak tabi eğer başka şirketlere yaptırıp marka basmiyorlarsa onu yapiyorsa da anlami yok zaten.
intel olucak büyük ihtimalle laptop konusunda marka galiba yeni üreticilere destek oluyoduhenuz hayir
Alıntıyı görüntüle
Karalama ne knk ilk kez girecekler bu piyasaya sende biliyon yemeyelim birbirmizi hem bizim paramız yetmezki lan turko bir de bundan daha guzel allienware ,razer modeller var paran yetiyorsa onları alirsin turko bosver bunurelax reis bi arastir incele basladin hemen karalama
kampanyasina
videoya gore amd sistem gelecekmisintel olucak büyük ihtimalle laptop konusunda marka galiba yeni üreticilere destek oluyodu
bence zor ya razer ın bile amd laptop u yokken yani (işlemcili sanırsam)videoya gore amd sistem gelecekmis
bilmiyorum ki hocam tanitim videosunda amd yaziyorbence zor ya razer ın bile amd laptop u yokken yani (işlemcili sanırsam)
corsair den ciddi atılımlar gpu tahminim 3050/3060bilmiyorum ki hocam tanitim videosunda amd yaziyor