Counter strike 2 skin önerileri

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Bütçe
350
Normalde bilgisayara dekor alacaktım ama cs oynamaya başladım yakında seçkin de alacağım inşallah. Bende olan skinler usp, m4a1, ak 47 keşfedilmemiş sevmiyorum pek, sinirli eagle bunlar var bende 350 tl ye direkt envanter dizilir galiba. Ama ben şöyle çok güzel bir ak 47 skini alayım diyorum. Ve bu skinleri steam pazarından mı yoksa bynogame gibi yerlerdenmi almak mantıklı? Nightwish diye bir ak vardı o iyi mıdır? İleride pahalanirmi? Veya bekleyip biriktirip seçkin mi alayım? Şimdi biraz bakındım nightwish in eskimişi bynogame de 250 tl falan görevde kullanılmış ı ise 350 sizce değermi ve eskimiş ile arasında çok fark varmıdır?

Son düzenleme:
Csfloattan al görevde kullanılmışları 0.15-18 float arasında almaya çalış csfloatta sipariş oluştur en düşük teklif 10 sa sen 10.5 teklif ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçkin alman daha iyi olur piyasa inişli çıkışlı 3 olan 4 oluyor 4 olan 3 e düşüyor sonra tekrar eski hallerine geliyorlar

Csfloattan al görevde kullanılmışları 0.15-18 float arasında almaya çalış csfloatta sipariş oluştur en düşük teklif 10 sa sen 10.5 teklif ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçkin alman daha iyi olur piyasa inişli çıkışlı 3 olan 4 oluyor 4 olan 3 e düşüyor sonra tekrar eski hallerine geliyorlar
O zaman elimdeki parayı bekletip seçkin alayım ben en iyisi. Sağol.

O zaman elimdeki parayı bekletip seçkin alayım ben en iyisi. Sağol.
Sattığında sana seçkin parasını verecek bir skin al ben seçkini 430tlye getirmiştim bu yöntemle

Geri