Çözüldü✓ Coverzone AJAZZ AK870 MC klavye alınır mı

rangerpd

80+
Reaksiyon skoru
65
linkteki klavye iyi midir fiyatına göre
çok bi bütçe ayırmak istemiyorum klavyeye fazla kasıntı da değilim işimi görse yeter ama yine de güzel hoş bi şey olsun dedim

bende apex 3 tkl var onu satmayı düşünüyorum eğer 1200 gibi giderse direkt bundan almayı düşünüyorum bende

Hocam hotswabi olan mekanik olan bir de birde fazla tuşlu olan en uygun klavye bende bunu bulabildim. Pek bir bilgi ya da forum incelemesi göremedim. Ama verdigi bilgiler dogruysa fiyat performans gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sorunu kablosuz bağlantı olmaması. 2000 tl altı bu tarz bi klavye olabilir mi acaba

Bu satıcı gücenilirmi acaba bende almayı düşünüyorum sipariş verirsen benide bilgilendirebilirmisin klavye genel olarak güzel ama satıcıyı ğek güvenilir bulamadım alan veya alıcak varsa benide bilgilendirebilir mi

Bu satıcı gücenilirmi acaba bende almayı düşünüyorum sipariş verirsen benide bilgilendirebilirmisin klavye genel olarak güzel ama satıcıyı ğek güvenilir bulamadım alan veya alıcak varsa benide bilgilendirebilir mi
biraz gec cevap verdim ama satin aldim klavyeyi bir sorun yoktu temiz geldi paketi falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,183
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri