Neler Yeni

ÇÖZEBİLEN YOK HDMI kablosu takmama rağmen görüntü gelmiyor

kozmosxd

80+
Reaksiyon skoru
97
Kasayı TV’ye HDMI kablosuyla bağladım fakat sinyal yok hatası alıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi? İlk sistemim.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 58
TV'de kumanda ile kaynak seçmen gerekiyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasada bazen görüntü çıkışını anakarttan almaya çalışanlar olabiliyor, o yüzden istedim görseli, siz doğru yere bağlamışsınız.

TV'de kumanda ile kaynak seçmen gerekiyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasada bazen görüntü çıkışını anakarttan almaya çalışanlar olabiliyor, o yüzden istedim görseli, siz doğru yere bağlamışsınız.
İkisine de denedim olmuyor hocam. Kaynakta seçtim sinyal yok diyor.

Tabi kasanın sağlıklı bir şekilde çalıştığını varsayarak söylüyorum bunları. İlk sistemim derken, yeni mi aldınız kasayı? Kasanın normalde çalışıyor olduğunu doğrulayabiliyor musunuz?

Tabi kasanın sağlıklı bir şekilde çalıştığını varsayarak söylüyorum bunları. İlk sistemim derken, yeni mi aldınız kasayı? Kasanın normalde çalışıyor olduğunu doğrulayabiliyor musunuz?
Evet yeni aldım hazır olarak geldi ekran kartı montajını kendim yaptım hocam

Kasa içi görsel de atar mısın? Power tuşuna basınca sistem çalışmaya başlıyor mu?

monitörde denedin mi ? orda görüntü var mı?
dp kablosuna benziyor sanki hdmi ise tv den bagladıgın kaynagı secmen gerekiyor kumanda dan hdmi1-2 gibi.
tabi bunları pc sorunsuz acıldıgından emin olduktan sonra kontrol etmek gerek.

Televizyona bağlarken bazen görüntü gelmiyor, diğer hdmi slotlarını deneyin. Kabloyu tam sabitleyin. Varsa Televizyonun hdmi girişlerini de tek tek deneyin. O da olmazsa farklı kablo deneyin.

Geri