-çözüldü- Arkadaşımın Steam hesabı çalındı, oyunları silinmiş, itemleri duruyor

turkerr

80+
Reaksiyon skoru
111
çözdük
Arkadaşlar anlam veremedik, çocuğun tüm oyunlarını kütüphaneden kaldırmış, 2000 liralık bıçağı almamış. Biz ne olur ne olmaz diye bıçağı benim Steam hesabına attık. Şöyle bir mesaj da atmış,
Screenshot_4.png

Son düzenleme:
he discordmuş bana pek inandırıcı gelmiyor böyle discord olayları muhtemelen oltalama :kekw:

Son düzenleme:
İlk defa böyle bir şey görüyorum. Olay nasıl oldu, profilde oyunlar gözükmüyor mu?

tam çeviremedim yazıları ama adam sana gözdağı vermiş sanki boşuna yazma steame falan diye

Steam çalışanı bağlanmış o kaldırmış oyunları ingilizçe çeviri ile konuşmaya çalışın artık ne halt yediniz bilmiyorum ama :D

Steam çalışanı bağlanmış o kaldırmış oyunları ingilizçe çeviri ile konuşmaya çalışın artık ne halt yediniz bilmiyorum ama :D
evet ya bana da öyle geldi adam bildiğin steam çalışanı gibi chati okuduğunu görebiliyorum demiş

yazan kişinin profil linki atarmısın

oyunları geri alabiliyorsun diye biliyorum hesaptan silmesi bir şey ifade etmiyor

çevirinin verdiği basit bir şekilde görselde yazıyor
1665861084967.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazının devamını atarsan yardımcı olurum

İlk defa böyle bir şey görüyorum. Olay nasıl oldu, profilde oyunlar gözükmüyor mu?
oyunlar silinmiş satın al diye yazıyor kütüphanede.

çevirinin verdiği basit bir şekilde görselde yazıyor Alıntıyı görüntüle

yazının devamını atarsan yardımcı olurum
bu kadar yazmış başka bir şey yok

Adam sizlerle iletişime geçmek istemiş steam çalışanı anladığım kadarı ile sakin olun.

oyunlar silinmiş satın al diye yazıyor kütüphanede.
hesap detaylarından oyunu aldığın yazıyor ona tıklarsın orada bunu kütüphaneme ekle gibi bir şey var halledersin hesap detaylarından bak

Geri