Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Bilgisayarıma yanlışlıkla çarpınca donuyor. Ve mecburen kapatıp düzgün çalışması için RAM'i çıkarıp takmam gerek.

Arkadaşlar bilgisayarıma (masaüstü) ayağım falan çarpınca anında görüntü donuyor. Ve kapatmadan hiç bir şey olmuyor. Kapattıktan sonrada PC'min içini açıp RAM'ini çıkarıp takmam gerekiyor (Eğer böyle yapmazsam bi zaman sonra çarpmadığım halde kendi kendine donuyor). Fakat son 2 gündür buda yeterli olmuyor. Çıkarıp takmama rağmen yine donuyor. Sorunun yaptığım şeyden dolayı RAM'dan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler. (Yeni RAM alamam çünkü 1. el DDR2 hiç biryerde bulamam diye düşünüyorum (6 Şubat 2008'de alındı pc biliyorum çöp.).)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Memtest86 yap RAM lere, eğer bir tane hata kodu bile çıkar ise RAM ler sorunludur.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Arkadaşlar bilgisayarıma (masaüstü) ayağım falan çarpınca anında görüntü donuyor. Ve kapatmadan hiç bir şey olmuyor. Kapattıktan sonrada PC'min içini açıp RAM'ini çıkarıp takmam gerekiyor (Eğer böyle yapmazsam bi zaman sonra çarpmadığım halde kendi kendine donuyor). Fakat son 2 gündür buda yeterli olmuyor. Çıkarıp takmama rağmen yine donuyor. Sorunun yaptığım şeyden dolayı RAM'dan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler. (Yeni RAM alamam çünkü 1. el DDR2 hiç biryerde bulamam diye düşünüyorum (6 Şubat 2008'de alındı pc biliyorum çöp.).)
Kanka Hdd den olabilir işlemci den olabilir Ramdan olabilir çok fazla seçenek var bence bir bilgisayarcıya götürmen gerek

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
windowsun kendi bellek taramasından sonra hiç bi sıkıntı kalmadı. yine çarpınca gidiyor fakat ram'i çıkarıp takmam gerekmiyor. önerileriniz için teşekkürler.

SariSapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Akif AKTAŞ
Arkadaşlar bilgisayarıma (masaüstü) ayağım falan çarpınca anında görüntü donuyor. Ve kapatmadan hiç bir şey olmuyor. Kapattıktan sonrada PC'min içini açıp RAM'ini çıkarıp takmam gerekiyor (Eğer böyle yapmazsam bi zaman sonra çarpmadığım halde kendi kendine donuyor). Fakat son 2 gündür buda yeterli olmuyor. Çıkarıp takmama rağmen yine donuyor. Sorunun yaptığım şeyden dolayı RAM'dan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler. (Yeni RAM alamam çünkü 1. el DDR2 hiç biryerde bulamam diye düşünüyorum (6 Şubat 2008'de alındı PC biliyorum çöp.).)
Sorun Yoksa Sorun Yoktur :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,509
Üyeler
166,387
Son üye
muhammedaslan201999@gmail
Top Bottom