Hepsiburada'da orijinal satıyor. Ben Hepsiburada'dan aldım, orijinal geldi.Tekno bilmem ne orijinal satıyordu. Diğer yerlerin çoğu çakma diye biliyorum.
Kablosuz olmak zorunda değilse KZ'nin kulaklıklarına bak, fiyatına göre çok iyiler.Sahte diyecek hali yok ya.
Bana da öyle geldi, içimi rahatlatmadığınız için teşekkürler.
Evet Paycell ile alacağım.Rica ederiz
Trendyol da geçen sene indirimde 120 ye düşmüştü eğer paycell kullanıyorsan yardım edebilirim?
KZ'nin çok fazla kulaklığını kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.Kablosuz olmak zorunda değilse KZ'nin kulaklıklarına bak, fiyatına göre çok iyiler.
Orjinal değildir büyük ihtimal, t110 da çok iyi bir kulaklıktır, ben c100 modelini kullanıyorum neredeyse aynı kulaklık yani. 1.5 yıl olmuştur kullanmaya başlayalı şu anda mikrofonu bozuldu ama benim hatam diye düşünüyorum. Birde kablosunu jack girişinin olduğu bölüm soyuluyor ama ses konusunda neredeyse hiç bir problem yok sadece ara sıra cızırtı yapıyor, zaten t110 un jack girişinin olduğu bölüm yana doğru diye biliyorum o yüzden bu sıkıntıyı da yaşamazsınMerhabalar dostlar;
70TL bütçem ile Trendyol indirimlerinden JBL T110 almayı düşünüyordum.
Ancak n11'de 105TL gibi çok uygun bir fiyata Xiaomi Redmi Airdots gördüm.
Kablosuz ve ses kalitesinden emin olduğumuz bir kulaklığı almak daha mantıklı geldi.
Ama ürünün orjinalliği konusunda aklıma şüphe düştü, sizce bir sıkıntı çıkar mı?
![]()
Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11.com
Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Telefon & Aksesuarları, Cep Telefonu Aksesuarları, Bluetooth Kulaklık n11.com'da! Bluetooth Kulaklık için ziyaret edin.urun.n11.com
Bugün C100'ün para iadesini aldım, 1 senedir kullanıyordum.Orjinal değildir büyük ihtimal, t110 da çok iyi bir kulaklıktır, ben c100 modelini kullanıyorum neredeyse aynı kulaklık yani. 1.5 yıl olmuştur kullanmaya başlayalı şu anda mikrofonu bozuldu ama benim hatam diye düşünüyorum. Birde kablosunu jack girişinin olduğu bölüm soyuluyor ama ses konusunda neredeyse hiç bir problem yok sadece ara sıra cızırtı yapıyor, zaten t110 un jack girişinin olduğu bölüm yana doğru diye biliyorum o yüzden bu sıkıntıyı da yaşamazsın
Ne zaman alıcaksın?Evet Paycell ile alacağım.
Trendyol'da 130TL şu anda, yardımını bekliyorum.
KZ'nin çok fazla kulaklığını kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.
Kablo bazı durumlarda sıkıntı olduğu için Airdots almak istiyorum.
Yarın yada birkaç gün içinde.Ne zaman alıcaksın?
En kısa sürede halledip yazıcam sana instangramdanYarın yada birkaç gün içinde.
Kulaklık ihtiyacım var.
Geçen sefer çok pis patladım koleksiyon işinde, artık Trendyol'a güvenmiyorum.Ben koleksiyon kas derim yine, orijinalini aynı fiyata hatta daha düşüğe alabilirsin.