(ÇÖZÜLDÜ) Epic games gta 5 yükleme sorunu ..

Reaksiyon skoru
22
Beyler ben gta 5 i arkadaştan aldım harddike attırdım o epic games den indirdi fakat sadece gta 5 kısmını aldım şimdi epic games i kurdum sonra gta 5 i içine attım ve uygulamayı açıp gta 5 i yükle dedim bana alanın olmadığını söylüyor oysaki gta 5 yüklü 89 gb .. hata veriyor ve devam etmiyor çözümü nedir ?

il önce uygulamayı kurun sonra gta 5 i yükle deyin biraz yüklemeye başlasın 2 dk bekleyin birşeyler yüklesin sonra yüklemeyi duraklat epic games kapat komple . sonra gta 5 i epic games ın yüklemeye başladığı yere atın . birde burada dikkat etmeniz gereken epic games in indirdiği kısmı değiştirmeyiniz ve hatta atarken o kısmını atmayın .. yüklemediği fiğer kısımları atın .. daha sağlıklı olması için böyle yaptım belki direk atsanızda olur :) siz yinede garanti olsun diyorsanız benim gibi yapın..

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    26.7 KB · Hit: 130
  • 2.webp
    2.webp
    22.4 KB · Hit: 154
  • 3.webp
    3.webp
    59 KB · Hit: 124
Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben suan baktım oyun 93GB sen yanlıs bise yapmışın her halde
bence takıldığın yer orası olmamalı . şimdi steam ve origin gibi uygulamalarda bu uygulamayı yaptığım zaman . mesela yükle dersin bütün dosyaları doğrular ve geriye kalan yüklenmemiş dosyaları tespit edip yüklemeye kalkar . epic games denen .. uygulaması böyle yapmıyor sorun bu neymiş yerim yokmuş

Geri