Rich Kedy
80+ Bronze
Selam dostlar, yakın zamanda Rampage Claw mouse'unu aldım, fakat sağ tıkının gıcırdamasından dolayı iade ettim, ve yeni bir mouse alacağım.
Oynadığım oyunlar, şu sıralar LOL oynuyorum, arada bir Minecraft oynarım, Minecraft'ı hem normal oynarım hemde PVP oynarım. (Yani Sonoyuncu, Craftrise gibi sunucularda.)
Aşağıdaki mouse'lardan hangisini almalıyım? Ve bir mouse'da dikkat ettiğim şeyler, ışıklı olması hoşuma gider, yazılımı olsa çok iyi olur.
(Bütçem HepsiBurada için 220 TL, diğer siteler için 170 TL'dir.)
Corsair M55 RGB Pro:
Corsair Harpoon RGB Pro:
Gigabyte Aorus M2:
HP Omen 400:
Corsair Katar Pro:
@zbabomen
Oynadığım oyunlar, şu sıralar LOL oynuyorum, arada bir Minecraft oynarım, Minecraft'ı hem normal oynarım hemde PVP oynarım. (Yani Sonoyuncu, Craftrise gibi sunucularda.)
Aşağıdaki mouse'lardan hangisini almalıyım? Ve bir mouse'da dikkat ettiğim şeyler, ışıklı olması hoşuma gider, yazılımı olsa çok iyi olur.
(Bütçem HepsiBurada için 220 TL, diğer siteler için 170 TL'dir.)
Corsair M55 RGB Pro:
Corsair Harpoon RGB Pro:
Gigabyte Aorus M2:
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HP Omen 400:
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Corsair Katar Pro:
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
@zbabomen