evet hocam para yatırın otomatik çekiyor.
HGS 15 Gün öncesine kadar geçtiğini direk çeker. 16.gün çekmiyor ama bazı durumlar da çekiyor kafasına göreHayır hocam önceki borçlar borçlandığın kuruma ceza ödemesi yapman gerekiyor.
Hgs sistemi geçerken bakiye varsa işler sonrasında otomatik işlem yapmaz.
Örneğin kaçak otoyol geçti iseniz https://isletme.otoyolas.com.tr/ihlalli-gecis-sorgula/ dan ödemeniz gerekiyor.
HGS 15 Gün öncesine kadar geçtiğini direk çeker. 16.gün çekmiyor ama bazı durumlar da çekiyor kafasına göre
Dediğim gibi hocam çok kafasına göre çalışan sistem her zaman HGS'de para tutmakta fayda var.Benzer durum yaşayıp borç katlanması olmuştu bir yakınımda ve öğrendiğim kadarı ile böyle.
15 gun olmadi daba hocamBenzer durum yaşayıp borç katlanması olmuştu bir yakınımda ve öğrendiğim kadarı ile böyle.
Kaçak geçilmedi sorguladiğimda bir şey çikmiyorHayır hocam önceki borçlar borçlandığın kuruma ceza ödemesi yapman gerekiyor.
Hgs sistemi geçerken bakiye varsa işler sonrasında otomatik işlem yapmaz.
Örneğin kaçak otoyol geçti iseniz https://isletme.otoyolas.com.tr/ihlalli-gecis-sorgula/ dan ödemeniz gerekiyor.
Hocam 15 gün olmadıysa hgsye para atın kendisi çeker. Siz atın zaten bugün veya yarın çekmiş olur15 gun olmadi daba hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaçak geçilmedi sorguladiğimda bir şey çikmiyor
Ekstra burada boyle gorunuyorKGM - Geçiş İhlal Sorgulama
webihlaltakip.kgm.gov.tr
Ben hep bu sayfadan yatırıyorum.
bu siteden sorguladığımda arabanın sahibi olmadığım dönemden(2021) 5 ayrı borç çıktı bir şey olur mu? şu anki hgs hesabım bana ait içinde de 300 bakiye var ödeme çekmemişler baktım.KGM - Geçiş İhlal Sorgulama
webihlaltakip.kgm.gov.tr
175 tl yi ben gene hgs ye para yatirarakmı ödiyeceğim hocamKGM - Geçiş İhlal Sorgulama
webihlaltakip.kgm.gov.tr
175 tl yi ben gene hgs ye para yatirarakmı ödiyeceğim hocam
Hocam plakadan sorgulat, orada geçtiğin yolların ödeme ekranı var. Ordan yapılıyor.175 tl yi ben gene hgs ye para yatirarakmı ödiyeceğim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle diyor