Pinler AMD İşlemci de olur.hocam işlemci pini değil zaten anakart pininden bahsediyorum
Hocam ben bu sorunu işlemciye hiç ellemeden yaşamaya başladım zaten kasaya montajlarken işlemciyi sokmedim yani çalışıyordu durduk yere yamulamaz soksem eyvallahhocam işlemci pini değil zaten anakart pininden bahsediyorum
Disk bozurdu windows boot Olmuyor olabilir.Sistemin boot yapmaması neyden kaynaklıdır?
evet dostum bende ondan bahsediyorum anakarttaki pin yamuk olabilir diğer parçalarda sıkıntı yok gibi gözüküyorPinler AMD İşlemci de olur.
İntel de Anakart'ta olur.
yok hocam reset atıyor sistem o dediğiniz şekilde olsa bios girebilirdi klavye mouse tanırdıDisk bozurdu windows boot Olmuyor olabilir.
Evet biliyorum işlemciyi benPinler AMD İşlemci de olur.
İntel de Anakart'ta olur.
Nasıl yani biraz daha açar mısınızKomple tüm parçaları söküp. Kasanın dışında uzay montaj olarak dener misiniz. Yeni aldığınız kasaya anakartı monte ederken. Altta boşta kalmış vida yuvası gözünüze çarptı mı ?
Sanırsam boşta vida yuvası vardı anakarti montelerken bu sorun teşkil eder mi ? Bu sabah uzay montaj şeklinde deneyeceğim sorumu yanıtlarsanız sevinirimSiz sistemi komple kasa içerisinden sökün. Uzay Montaj olarak deneyin. Anakart kutusunun üzerinde.
Sorunun diskten oldugunu sanmıyorum çünkü biosa bile giremiyorum klavye mouse tanımıyorBaşka bir diske windows kurup dener misiniz.
Uzun kullanımda teşkil eder ama kısa sürede etmez.Sanırsam boşta vida yuvası vardı anakarti montelerken bu sorun teşkil eder mi ? Bu sabah uzay montaj şeklinde deneyeceğim sorumu yanıtlarsanız sevinirim