Farklı bir Foto yükleme sitesine yükleyip burada. Paylaşma imkanınız var mı?
Siyah ile işaretlediğim Power Anakarta takılı değil mi ?
işlemciyi çıkartıp yamuk pin var mı diye kontrol eder misiniz?Tamam hepsini tekrar deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bilgisayarı açtığımda 5 6 saniye sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor sonra kapanmıyor birdaha bu birşeyin habercisi olabilir mi ?
Ram leri deniyorum diğer taraftan çıkardım buyuzden takabilmek için onda bir problem yokResim için teşekkürler. Şimdi resime bakarken farklı bir şey farkettim. İşlemci soğutucusunu neden öyle taktınız. Egzos Fan Dışarı hava atmaya çalışıyor. CPU soğutucusu hava çekmeye çalışıyor ?
Bir alde diğer tarafta fan sıkıntı yokRAM leri deniyorum diğer taraftan çıkardım buyuzden takabilmek için onda bir problem yok
hava akışı için dediği gibi ters şekilde takılmalı katılıyorum ama bilgisayar açılmama sorunu için bir önem teşkil etmiyorResim için teşekkürler. Şimdi resime bakarken farklı bir şey farkettim. İşlemci soğutucusunu neden öyle taktınız. Egzos Fan Dışarı hava atmaya çalışıyor. CPU soğutucusu hava çekmeye çalışıyor ?
Normalde diğer tarafta ancak ramleri rahat takabilmek için o tarafa geçirdim şimdilik bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.hava akışı için dediği gibi ters şekilde takılmalı katılıyorum ama bilgisayar açılmama sorunu için bir önem teşkil etmiyor
Evet bir sıkıntı çıkarmaz. Son durum nedir dediklerimi uygulayabildiniz mi?Normalde diğer tarafta ancak ramleri rahat takabilmek için o tarafa geçirdim şimdilik bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
RAM'i 2.slota yani mavi olana takar mısın ayrıca 3.slot'un kiliti kapatın belki etki ediyordur.Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa 5-6 saniye de bir reset atıyor değil miDediklerinizi uyguluyorum ramleri teker teker denedim bir sonuç alamadım
Klavye ve mouse uma erisimim yok sebebi nedir biosa giremiyorum buyuzdenDediklerinizi uyguluyorum ramleri teker teker denedim bir sonuç alamadım
Evetkasa 5-6 saniye de bir reset atıyor değil mi