Ozaman ben sabah komple sokup uzay montaj yapayım boş vida yuvalarında sokeyim sonuçları yazayım tamamdır teşekkürlerBoşta vida yuvası var ise. Anakart'a temas ediyor ise. Kısa devre yapıp sistem açılmayabilir. Yani belirttiğiniz gibi sürekli reset atabilir vb. sorunlar çıkartabilir.
ŞuSon bir şey soracağım anakart dediğiniz vida yüzünden kısa devre yaparsa hiç açılmama gibi bir olay olması gerekmez mi çünkü çalışıyor anakart kısa devre yaparsa çalışır mı? |
kısa devreden dolaylı anakart kendini başlatamıyor ve reset atıyor olay budurOzaman ben sabah komple sokup uzay montaj yapayım boş vida yuvalarında sokeyim sonuçları yazayım tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu
Son bir şey soracağım anakart dediğiniz vida yüzünden kısa devre yaparsa hiç açılmama gibi bir olay olması gerekmez mi çünkü çalışıyor anakart kısa devre yaparsa çalışır mı?
Merhaba sistem özelliklerim şu şekilde :
Anakartım : Asus p8z68-v lx
İşlemcim : i5 3570k
Ekran kartım : Asus rog strix rx 570
RAM : 4x2 toplamda 8 GB 1333 MHz RAM
PSU : silverstone 550 w bronze sertifikalı
Sorunum ise hiçbir sıkıntısı olmadan çalışan bu bilgisayarım kasası eskidigi için ve yeteri kadar soğutmadığı için değiştirdim ve yeni kasama parçalarımı temizleyip sorunsuz bir şekilde montajladım. Ancak güç verdigimde kasa çalışıyor fanlar dönüyor anakartta yeşil ışık yanıyor ekran kartı isigimda yanıyor ancak monitöre görüntü gelmiyor ne yaptıysam çözemedim saatlerdir uğraşıyorum son çare size danışmak oldu yardımcı olursanız sevinirim.
bu her anakartta aynı olmaz eğer anakartın modeli ile bulup atıysanız problem olmaz ama uyarayim dedimRAM'leri doğru şekilde taktıdınız mı. Bazen RAM'lerden dolayı sistem açılmayabiliyor. RAM'lerin slotlarını değiştirip denermisiniz.