Neler Yeni

[Çözüldü] Kasa çalışıyor ancak monitöre görüntü gelmiyor

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
Klavye ve mouse uma erisimim yok sebebi nedir biosa giremiyorum buyuzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
yakın zamanda temizlik yaptım dediniz işlemciyi söktünüz mü eğer söktüyseniz işlemci soğutucusunu söküp işlemciyi çıkarın pinlere bir bakın eğri var mı

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
yakın zamanda temizlik yaptım dediniz işlemciyi söktünüz mü eğer söktüyseniz işlemci soğutucusunu söküp işlemciyi çıkarın pinlere bir bakın eğri var mı
Kasadan diğerine montajlarken temizledim pinlerde herhangi bir sıkıntı yok çünkü yarım saat önce tüm parçaları sokup tekrar denerken işlemciyi de söktüm termal macununu yenileyip montajladım pinlerde bir sıkıntı yoktu.

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
Kasadan diğerine montajlarken temizledim pinlerde herhangi bir sıkıntı yok çünkü yarım saat önce tüm parçaları sokup tekrar denerken işlemciyi de söktüm termal macununu yenileyip montajladım pinlerde bir sıkıntı yoktu.
başıma geldiği için dedim siz yinede bakın ne kadar tavsiye etmesemde elimi pinlere gezdirince bir iki eğik çıkmıştı düzelttim hala kullanıyorum :D (bende temizlemiştim)

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Sistemi Uzay montaj olarak deneme imkanınız var mı ? Birde yeni aldığınız kasayı PSU ile birlikte mi aldınız. Yoksa elinizdeki mevcut PSU 'yu mu kullanıyorsunuz.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
Sistemi Uzay montaj olarak deneme imkanınız var mı ? Birde yeni aldığınız kasayı PSU ile birlikte mi aldınız. Yoksa elinizdeki mevcut PSU 'yu mu kullanıyorsunuz.
Mevcut psum ile kullanıyorum onboard seklindede denedim sonuç halen aynı bios pilinide çıkartıp taktım klavye ile mouseu neden kullanamıyorum kullanabilen biosa girme şansım varmıdır?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İşlemciyi yanlış takmadığınıza emin iseniz ve herşeyi doğru taktığınıza emin iseniz geriye tek bir şey kalıyor. O da Güç transistörlerinden yanmış olabilir. Başka bir PSU deneyebilir misiniz?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
Mevcut psum ile kullanıyorum onboard seklindede denedim sonuç halen aynı bios pilinide çıkartıp taktım klavye ile mouseu neden kullanamıyorum kullanabilen biosa girme şansım varmıdır?
Uzay montajı yarın sabah deneyebilirim şuan sokecek gücüm kalmadı :(

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
hayır giremezsiniz pc reset atıyor dediğim gibi ben işlemcide bulmuştum sorunu ramlerde de sıkıntı yok diyorsunuz

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
İşlemciyi yanlış takmadığınıza emin iseniz ve herşeyi doğru taktığınıza emin iseniz geriye tek bir şey kalıyor. O da Güç transistörlerinden yanmış olabilir. Başka bir PSU deneyebilir misiniz?
Elimde başka bir PSU yok ancak pusuya bir şey olduğunu sanmıyorum sorun anakart kaynaklı olabilir mi ?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Çünkü sistem Boot yapmadığı için açılmıyor. Bu yüzden dolayı Mouse ve Klavye Çalışmıyor.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
Sorun ram değil ekran kartı değil işlemcide değil geriye ne kalıyor anakart olabilir mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,885
Üyeler
161,355
Son üye