Dahası
- Reaksiyon skoru
- 286
- İsim
- lara croft
Bu yüksek GPU sorununu 2 gün önce fark ettim, daha önce yoktu. Nasıl farkettim? Şöyle: Normalde masaüstünde iken ekran kartı sıcaklığı 38-40 arası olurdu; ama masaüstünde iken ekran kartının fan sesini duydum ve dikkatimi çekti çünkü fanlar normalde 50 derece çalışıyor; ben de bir sorun olduğunu düşündüm ve kontrol ettim: MHz 909 ve kullanım %75. Normalde ekran kartı kullanımı masaüstünde iken %0-10 arası değişirdi, MHz ise 400'de sabit olurdu. Driver'ı sildim tekrar kurdum düzelmedi; eski driverları kurdum düzelmedi. Şu an virüs taraması yapıyorum, bitince sonucunu yazarım ama son bir hafta içinde bir şey kurmadım.
Bir de ekranın sağ üst köşesinde bir kırmızı bir de siyah çizgi belirmiş, yeni farkettim ve bu GPU kullanımı sorunuyla bağlantılı olduğunu düşünüyorum, wallpaper'imde sağ üst köşesi kırmızı olduğu için bunu daha yeni şimdi farkedebildim. MHz ve dediğim çizgiler (Sağ üstte):
Bir de ekranın sağ üst köşesinde bir kırmızı bir de siyah çizgi belirmiş, yeni farkettim ve bu GPU kullanımı sorunuyla bağlantılı olduğunu düşünüyorum, wallpaper'imde sağ üst köşesi kırmızı olduğu için bunu daha yeni şimdi farkedebildim. MHz ve dediğim çizgiler (Sağ üstte):