Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Moralim çok bozuk ne yapabilirim?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar moralim çok bozuk, canım çok sıkılıyor yapacak bir şey bulamıyorum farklı neler yapabilirim fikri olan var mı?
Normalde yaptığım şeyler: Bilgisayar sök tak yapmak, tamir etmek vb. gibi şeyler. Kısaca bilgisayar ile ilgili ve evimde birsürü bilgisayar parçaları falan ne ararsan var havya istasyonuna kadar :D .Ama şuan hiç bunları yapma isteği yok içimde.
Oyun oynamayı yaklaşık 1-2 ay önce tamamen bıraktım sıkıldığımdan dolayı.
Yaklaşık 2 haftadır benim de anlamadığım şekilde moralim aşırı bozuk, keyfim hiç yok ve yapacak bir şey bulamıyorum.
Biliyorum seçenek kalmadı ama ben yine de sorayım. Ne yapabilirim?
Aç müziği ama acıklı müzik değil hareketli sonra bu oyunlardan birini yükle drift atarak bak keyfine
Önerim alttaki ve hileli öneririm modifiye etmek için kısa sürede

En İyi Cevap
7
Aç müziği ama acıklı müzik değil hareketli sonra bu oyunlardan birini yükle drift atarak bak keyfine
Önerim alttaki ve hileli öneririm modifiye etmek için kısa sürede
O oyunları arada oynuyorum zaten ama oyundan çok sıkıldım. Müzik konusunda linkteki müzikler ve onların tarzındakiler çok hoşuma gidiyor ama dinledikten sonra yine aynı psikolojiye geri dönüyorum :(
Link:
Bunlar ve bunlardan daha birsürü var bunları baya seviyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu müzikte 1:42 inci dakikada benim gerçek adımı söylüyor 🤭 @BaşaramadıkAbi bakalım tahmin edebilecekmisin?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O oyunları arada oynuyorum zaten ama oyundan çok sıkıldım. Müzik konusunda linkteki müzikler ve onların tarzındakiler çok hoşuma gidiyor ama dinledikten sonra yine aynı psikolojiye geri dönüyorum :(
Link:

Bu arada bu müzikte 1:42 inci dakikada benim gerçek adımı söylüyor 🤭 @BaşaramadıkAbi bakalım tahmin edebilecekmisin?
Rakinolmayşe

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Link:

Ayşen ? Ln sen kız mıydın

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
şans buradaaaaa

BetterTTV - elekidgod's Emotes