Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Moralim çok bozuk ne yapabilirim?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sorun değil benim hatam zaten yaşımı belirtmemişim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah geçer ya. Bu arada niye sıkıntılı? Ergenlik falan mı :D
E yani onun gibi bişe. Tabii ki içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlarda etkin bunda. Hepsi birleşince böyle durumlar çıkabiliyor. Eğer başa çıkamazsan psikoloğa gidebilirsin.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar moralim çok bozuk, canım çok sıkılıyor yapacak bir şey bulamıyorum farklı neler yapabilirim fikri olan var mı?
Normalde yaptığım şeyler: Bilgisayar sök tak yapmak, tamir etmek vb. gibi şeyler. Kısaca bilgisayar ile ilgili ve evimde birsürü bilgisayar parçaları falan ne ararsan var havya istasyonuna kadar :D .Ama şuan hiç bunları yapma isteği yok içimde.
Oyun oynamayı yaklaşık 1-2 ay önce tamamen bıraktım sıkıldığımdan dolayı.
Yaklaşık 2 haftadır benim de anlamadığım şekilde moralim aşırı bozuk, keyfim hiç yok ve yapacak bir şey bulamıyorum.
Biliyorum seçenek kalmadı ama ben yine de sorayım. Ne yapabilirim?
Para sıkıntın yoksa hobi ler yapabilirsin biraz fazla kaçicak ama 3D yazici mesela yada daha değişik hobiler belki figür koleksiyonu çok yapicak şey var hobi olarak ama aklimdan uçtu gitti 😅

En İyi Cevap
7
Para sıkıntın yoksa hobi ler yapabilirsin biraz fazla kaçicak ama 3D yazici mesela yada daha değişik hobiler belki figür koleksiyonu çok yapicak şey var hobi olarak ama aklimdan uçtu gitti 😅
Para sıkıntısi yokta 3d yazıcıda biraz fazla sanki :D

Sen rahatmışsın aile baskısından dersden başka zamanım kalmamıştı
Ailem hiç karışmıyor ve sınavdan 0 bile almassam kızmıyor :D Zaten babam yok orası ayrı bir konu 😅

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Para sıkıntısi yokta 3d yazıcıda biraz fazla sanki :D
Mesela klavyenin keycap leri ile bir şey yapabilirsin normal keycap ler yerine sevdiğin bir oyunun bir eşyasinin olduğu keycap ler almak gibi.

Mesela klavyenin keycap leri ile bir şey yapabilirsin normal keycap ler yerine sevdiğin bir oyunun bir eşyasinin olduğu keycap ler almak gibi.

En İyi Cevap
7
Arkadaşlar bu arada bir sıkıntı daha var eve komşu çocuğu dadandı maalesef 7 yaşında sürekli hergün geliyor hafta içi ve hafta sonu geliyor oyun oynamak için. Benim pcde oynamasını yasakladım odaya girmesini de. Ama sıkıntı şu çocuk şimdi dayımın pcsinde oyun oynuyor ve bağıra bağıra oynuyor kulaklarım sağır olacak resmen. Ve ben o çocuktan iğreniyorum baya ayağımın altında dolaşan yılan gibi resmen. Anneme söylüyorum beni dinlemiyor abilik yap falan diyor çıldıracam, ben elalemin veledine abilik yapmak zorunda değilim diyorum anlamıyor. Ve daha da kötüsü annem o çocuğa çok daha iyi davranıyor. Bu çocuğu resmen evden atasım var nasıl çözüm bulabilirim? Aynı okuldayız bu yüzden aynı saatte çıktığımız için hafta içi ben okuldan gelir gelmez o geliyor ekşama kadar burada hafta sonuda saat 11de geliyor yine akşama kadar burada çıldıracağım. Bu mutsuzluğumun sebebi buda olabilir belki.

up up

Son düzenleme:
Top Bottom