Kara*
80+ Silver
Açıkçası umursamıyorum bu tip insanları ben uzak olayım yeterli. Soyutlamam tam olarak karşı cinse kendimi yeri gelir karşıma çıkar gerçekten huylu karakterli birisi evlenirim onda sorun yok ama yine ilk hatasında başımdan atarım. Duygularımı yeri gelir kapatır açarım sonra bitti diye arkasından kafaya takmam ki zaten bunlarla uğraşmak yerine tek oluyum yanıma bir de dünya tatlısı hayvan alayım daha çok sever güvenirim ama bunlar için aynı şeyi söylemek zor biraz .Olan bizim gibi saf temiz duygululara oluyor. Hayvan gibi bir eşten diğerine mi atlayalım yani ne farkımız kalıyor o zaman. Hayvanların bile bazıları tek eş ile ömrünü geçiriyor. Onlar kadar olmıyorsak vay halimize.
İnancınız var mıdır bilmem ama ben mahşer günü bu zamanın kızlarından Allah katında davacı olacağım. Her birinden tek tek hesap sorup hakkımı alıncaya kadar vazgeçmeyeceğim. En son da beni bu hale sokandan. En son ondan alacağım ki önceki bekleyenlerden bile nasıl aldığımı görsün ve bekleyerek bunu izlemesi daha da korku ızdırap versin. Ona da söyledim zaten sana manevi hakkın helal değildir diye. Bu dünya öyle böyle bitecek. Kimler geldi kimler geçti. Düşünsene 100 yıl önce neredeydin, yoktun değil mi, dünya diye bir yer senin için yoktu. 100 yıl sonra da aynısı olacak. Geldiğimiz yere geri gideceğiz. Misafiriz bu dünyada hepimiz. Ebediyette her şey belli olacak.