CRØXY
80+ Silver
Dahası
Takma keyifli birisin aslında
Oyunun varsa oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun varsa oynarız
Knk harbiden soruyorum sence ne olur ya sence İskender elifimi yoksa diğerlerini seçer yaTakma keyifli birisin aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun varsa oynarız
Bilmiyorum dizilerin bir kısmı hariç kalanı saçma buluyorumKnk harbiden soruyorum sence ne olur ya sence İskender elifimi yoksa diğerlerini seçer ya
Evet ben de aynı fikirdeyim ama yine de sarıyorBilmiyorum dizilerin bir kısmı hariç kalanı saçma buluyorum
Eğer inişli ve çıkışlı bir ruh haline sahipsen, yani belli bir dönem mutlu, belli bir dönem mutsuzsan, psikiyatriye git. Ayrıca ailende (Anne, baba, amca, dede, babaanne vs.) herhangi bir psikiyatrik hastalığa sahip olan var mı? Eğer varsa kesin git.Selamlar sevgilerimle,
Öncelikle biraz içimi dökmek istiyorum son bir kaç gündür moralim ortada bir sebep olmamasına rağmen cidden çok bozuk kendimi bu konuda hiç iyi hissetmiyorum yani anlamıyorum hiçbir derdimiz sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun para derdimiz yok sıfır araba aldık bayiden okul derdim yok sınav derdim yok babamın yanında işi öğreniyorum
Ailem ile aram çok iyi hatta cumartesi günü tatile gidiyoruz ama içimde hele son 3 gündür bir his var mideme oturup kalmış ve her an içimde ne için olduğunu bilmediğim bir stres hiç gülmüyorum hevesim yok sizin rahatlamak için yaptıklarımız neler normalde çok neşeliyimdir hevesim yerindedir ama nedense hep üzülmeye meğelli istek var içimde
Not:16 yaşındayım.
sporla ilgilen, yeni hobiler bul, bol bol dünya klasiği okuSelamlar sevgilerimle,
Öncelikle biraz içimi dökmek istiyorum son bir kaç gündür moralim ortada bir sebep olmamasına rağmen cidden çok bozuk kendimi bu konuda hiç iyi hissetmiyorum yani anlamıyorum hiçbir derdimiz sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun para derdimiz yok sıfır araba aldık bayiden okul derdim yok sınav derdim yok babamın yanında işi öğreniyorum
Ailem ile aram çok iyi hatta cumartesi günü tatile gidiyoruz ama içimde hele son 3 gündür bir his var mideme oturup kalmış ve her an içimde ne için olduğunu bilmediğim bir stres hiç gülmüyorum hevesim yok sizin rahatlamak için yaptıklarımız neler normalde çok neşeliyimdir hevesim yerindedir ama nedense hep üzülmeye meğelli istek var içimde
Not:16 yaşındayım.