Neler Yeni

Son bir kaç gündür moralim çok bozuk

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Takma keyifli birisin aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun varsa oynarız

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Knk harbiden soruyorum sence ne olur ya sence İskender elifimi yoksa diğerlerini seçer ya
Bilmiyorum dizilerin bir kısmı hariç kalanı saçma buluyorum

FurkanIIy

80+ Bronze
Selamlar sevgilerimle,
Öncelikle biraz içimi dökmek istiyorum son bir kaç gündür moralim ortada bir sebep olmamasına rağmen cidden çok bozuk kendimi bu konuda hiç iyi hissetmiyorum yani anlamıyorum hiçbir derdimiz sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun para derdimiz yok sıfır araba aldık bayiden okul derdim yok sınav derdim yok babamın yanında işi öğreniyorum
Ailem ile aram çok iyi hatta cumartesi günü tatile gidiyoruz ama içimde hele son 3 gündür bir his var mideme oturup kalmış ve her an içimde ne için olduğunu bilmediğim bir stres hiç gülmüyorum hevesim yok sizin rahatlamak için yaptıklarımız neler normalde çok neşeliyimdir hevesim yerindedir ama nedense hep üzülmeye meğelli istek var içimde

Not:16 yaşındayım.
Eğer inişli ve çıkışlı bir ruh haline sahipsen, yani belli bir dönem mutlu, belli bir dönem mutsuzsan, psikiyatriye git. Ayrıca ailende (Anne, baba, amca, dede, babaanne vs.) herhangi bir psikiyatrik hastalığa sahip olan var mı? Eğer varsa kesin git.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Selamlar sevgilerimle,
Öncelikle biraz içimi dökmek istiyorum son bir kaç gündür moralim ortada bir sebep olmamasına rağmen cidden çok bozuk kendimi bu konuda hiç iyi hissetmiyorum yani anlamıyorum hiçbir derdimiz sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun para derdimiz yok sıfır araba aldık bayiden okul derdim yok sınav derdim yok babamın yanında işi öğreniyorum
Ailem ile aram çok iyi hatta cumartesi günü tatile gidiyoruz ama içimde hele son 3 gündür bir his var mideme oturup kalmış ve her an içimde ne için olduğunu bilmediğim bir stres hiç gülmüyorum hevesim yok sizin rahatlamak için yaptıklarımız neler normalde çok neşeliyimdir hevesim yerindedir ama nedense hep üzülmeye meğelli istek var içimde

Not:16 yaşındayım.
sporla ilgilen, yeni hobiler bul, bol bol dünya klasiği oku

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
gelişim çağına giriyorsun normaldir bu tip duygu değişimleri, zamanında bende aynısını yaşadım. ekstra olarak sıkıntılarımız da vardı.

Top Bottom