RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,933
tRAS 21. Wow. Bunu hemen denemem lazım.En son beni etiketlemişsin ama bildirimi gelmemiş. Stabil mi bu şekilde?
tRAS 21. Wow. Bunu hemen denemem lazım.En son beni etiketlemişsin ama bildirimi gelmemiş. Stabil mi bu şekilde?
Değerler bi' garip ha, rastgele yapılmış gibitRAS 21. Wow. Bunu hemen denemem lazım.
C-Die belleklerde bu değerler oluyor. 3800 cl16 yapan birisinde gördüm 22 tras. Bende 3333 CL14 28 tRAS. Daha aşası olmuyor. CL16 yaparsam belki düzelebilir. 1.4VDeğerler bi' garip ha, rastgele yapılmış gibi.
Sen bu konuyu gördün artık, arkadaşa yardımcı olursun, hadi bakalım koç!C-Die belleklerde bu değerler oluyor. 3800 cl16 yapan birisinde gördüm 22 tras. Bende 3333 CL14 28 tRAS. Daha aşası olmuyor. CL16 yaparsam belki düzelebilir. 1.4V
Ben yatıyorum artık bugun çok yoruldum biliyosundur.Sen bu konuyu gördün artık, arkadaşa yardımcı olursun, hadi bakalım koç!![]()
Konu sahibi zaten aktif değil, ertesi gün bakarsın, kaçmıyor yaBen yatıyorum artık bugun çok yoruldum biliyosundur.
Normal bi gün olsa...
Neyse iyi geceler. Şu anakart işini bi halletsem. Senin ns değerini CJR ile sollayayım da aynı hızda bi görKonu sahibi zaten aktif değil, ertesi gün bakarsın, kaçmıyor ya:
Senin anakartta benim RAM'leri denesek daha iyi sonuç alacağız, bendeki RAM seninkini döver de bendeki sistemde sorun varNeyse iyi geceler. Şu anakart işini bi halletsem. Senin ns değerini CJR ile sollayayım da aynı hızda bi gör![]()
Sen at ben tutarım. Veya ciddiye biner ve bi ara cidden yollarsan sorunun kaynağı çözülür.Senin anakartta benim RAM'leri denesek daha iyi sonuç alacağız, bendeki RAM seninkini döver de bendeki sistemde sorun var.
Rüyanda gör ulan!Sen at ben tutarım. Veya ciddiye biner ve bi ara cidden yollarsan sorunun kaynağı çözülür.![]()
Newegg nerdesin evladım bana ordan bi 3200 CL14 TridentZ verRüyanda gör ulan!![]()
Şahsen Spectrix D41 4133 MHz CL16 tercih ederim, gerçi Command Rate 2T olacak, gecikme artacak zart zurt. Bana Vengeance RGB PRO verin, yazılımı iyi en azındanNewegg nerdesin evladım bana ordan bi 3200 CL14 TridentZ ver![]()
Sen onları bana ver sana alayım vengance RGB pro.Şahsen Spectrix D41 4133 MHz CL16 tercih ederim, gerçi Command Rate 2T olacak, gecikme artacak zart zurt. Bana Vengeance RGB PRO verin, yazılımı iyi en azından.