SSD olmadan W10 kurma pişman olursun ama SSD'de alırsan kur W10.8 gb yapıcam hocam 2 tane 4 alıp, anakart 8 destekliyor zaten.
Biliyorum hocam ben anakart ve işlemci içinde para biriktiriyorum aslında boşuna ram almasam daha mı iyi olur ? w10 için uygun işlemci ve anakart bulmuştum sizce ilk onlarımı alsam ram boşa gitmesin.SSD olmadan W10 kurma pişman olursun ama SSD'de alırsan kur W10.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece işlemcin düşük olduğu için W10 kurarsan 8gb ram ve ssd alıp internette gezerken yavaş olur.
Önce işlemciyi Core 2 duo veya Core 2 quad olarak değiştir ardından 8gb ram al. Son olarakta SSD al bu şekilde yükseltme yap.Biliyorum hocam ben anakart ve işlemci içinde para biriktiriyorum aslında boşuna ram almasam daha mı iyi olur ? w10 için uygun işlemci ve anakart bulmuştum sizce ilk onlarımı alsam ram boşa gitmesin.
Hocam indirdim ama iso bozuk çıktı maalesef ama boşver rufus varmışWindows 7 Ultimate İndir - Full SP1 Güncel (2021) Türkçe
Windows 7 Ultimate Full İndir - Güncel sürüm olarak Windows 7 işletim sistemin Windows 7 Ultimate iso x64 32 bit Drive win 7 İndirwww.fullindir.cafe
iso dosyasını atarken dosya bozuk diyor hocam.Bende çalışıyor.
Alıntıyı görüntüle
O zaman buradan indirin.iso dosyasını atarken dosya bozuk diyor hocam.
Hocam siz açamamışsınız benim attığım link çalışıyor ve win7 değil win8.1 iso linki@Şans burda! @Orhanaygun41 verdiğiniz linkler çalışmıyor boş yere 2 saat bekledim.
@Kamina Hocam sende link atar mısın (farklı)