evet hocam kendim de atmıştım eski sisteme bu win7 yi ne oldu nasıl bozuldu yanihocam siz bunu denediginize emin misiniz ? bilgisayarimi bozdunuz, mutlusunuzdur umarim.
Bak burada ne yazıyorWindows 7 Ultimate İndir - Full SP1 Güncel (2021) Türkçe
Windows 7 Ultimate Full İndir - Güncel sürüm olarak Windows 7 işletim sistemin Windows 7 Ultimate iso x64 32 bit Drive win 7 İndirwww.fullindir.cafe
Diğer arkadaşların paylaştıkları linklerle benim paylaştığım linkin arasında ki fark nedir? (Tartışma başlatmak istemiyorum, LÜTFEN yanlış anlaşılmasın bu yazdığım.)Bak burada ne yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Diğer arkadaşların paylaştığı linklere bakmadım. Sizin paylaştığınız link korsan windows, sitenin kendisi de öyle zaten.Diğer arkadaşların paylaştıkları linklerle benim paylaştığım linkin arasında ki fark nedir? (Tartışma başlatmak istemiyorum, LÜTFEN yanlış anlaşılmasın bu yazdığım.)
Tamamdır bu sayfadan öneri yapmam bir daha, öğrendiğim iyi oldu. Bana da bir arkadaşım atmıştı benimde çok bilgim yok bu sayfayla ilgili.Diğer arkadaşların paylaştığı linklere bakmadım. Sizin paylaştığınız link korsan windows, sitenin kendisi de öyle zaten.