a normal kısım şu ki işlemci zaten çektigi voltaj az buna rağmen bu ısıları göruyor. prime95 ile ayarlardan ilk yuvalaraga tıklayarak test yaptım. cpu z deden ss aldım çektigi voltaj böyleCBP'yi kapatmak yerine sabit GHz ve voltaj vererek düşürmeni öneririm bilen birinden yardım almadan yapma sakın. benim CBP açıkken 85 derecelerdeydi voltaj düşürdüm ve 4.0 GHz sabitledim 1.1 voltajda 66 dereceyi geçmiyor %100 yükte. 3500X işlemcim bu arada ve Wreath Prism soğutucum var.
Performans kaybin oyundan oyuna değişkenlik göstermekle beraber elbet düşecektir ısı değerlerinde düşer bunu kendin deneyerek sonuçunu görebilirsin.R5 2600 işlemcim çok ısınıyor daha 1 aylık sistem. 94 -95 derecelere gelince sistem kapanıyor ve mavi ekran falan alıyor. CPB Yİ KAPATSAM NE KADAR ISISI DÜŞER VE çok performans kaybı olurmu?
%100 yükte çektiği voltaj mı bu?a normal kısım şu ki işlemci zaten çektigi voltaj az buna rağmen bu ısıları göruyor. prime95 ile ayarlardan ilk yuvalaraga tıklayarak test yaptım. cpu z deden ss aldım çektigi voltaj böyle
baktım oyunalrda çok düştü 10 15 fps düştü diyelim o zaman geri aktif edince düzelir dimiPerformans kaybin oyundan oyuna değişkenlik göstermekle beraber elbet düşecektir ısı değerlerinde düşer bunu kendin deneyerek sonuçunu görebilirsin.
Düzelir tabii kibaktım oyunalrda çok düştü 10 15 fps düştü diyelim o zaman geri aktif edince düzelir dimi
Bu voltajta 90 derecelere çıkıyorsa bir yerlerde sorun vardır.evet.
aga iade etmek istedim. satıcı servise yollamış saglam test ok diye rapor yolladılar. İçim bi rahat olmadı ya 1 aylık sistem daha yeniBu voltajta 90 derecelere çıkıyorsa bir yerlerde sorun vardır.