Ekran kartı ve işlemcin nedir?Öncelikle hepinize selamlar. Bilgisayarımda LoL-ETS 2 oynarken CPU'm %100 GPU'm %0 görünüyor. Ve buna bağlı olarakta düşük fps alıyorum. Bunun çözümü nedir?
Not: Bilgisayarımın tempini falan düzenli olarak temizliyorum.
Celeron ve İntel GraphicsEkran kartı ve işlemcin nedir?
Celeron İntel Graphicsİşlemciniz APU ise işlemci üzerinden görüntü alıyor olma ihtimaliniz var. Ekran kartı ve işlemcinizi yazar mısınız?
İşlemciniz intel'in en çöp serisi celeron.Celeron İntel Graphics
Çöp olduğunun farkındayım ama ekran kartını niye hiç kullanmıyor onu anlamış değilim.İşlemciniz Intel'in en çöp serisi celeron.
İşlemci üzerinden oynuyorsunuz oyunu. Anormal bir durum yok. Alabileceğiniz FPS'i alıyor olmalısınız.
Ekran kartı yok kanka sisteminde. Görüntüyü işlemciden alıyorsun.Çöp olduğunun farkındayım ama ekran kartını niye hiç kullanmıyor onu anlamış değilim.
O zaman gayet normal bir durum işlemciden alıyorsun görüntüyü.Celeron ve İntel Graphics
Post automatically merged:
Celeron İntel Graphics
Neyse kankam teşekkür ederim hakkını helal et gece gece uğraştırdım senide.Ekran kartı yok kanka sisteminde. Görüntüyü işlemciden alıyorsun.
TeşekkürlerO zaman gayet normal bir durum işlemciden alıyorsun görüntüyü.
Kanka o gözüken işlemcinin dahili grafik birimi.Kanka ama grafik aygıtlarında gözüküyor.
Estağfurullah ciğerim her zaman.Neyse kankam teşekkür ederim hakkını helal et gece gece uğraştırdım senide.![]()