VİRÜS TARAMASI YAPTIM TAM TARAMA TEMİZ ÇIKTI ARKADA AÇIK KALDIĞINDA DA BAZEN %90 %80 OLUYOR TEST AMAÇLI AÇIYORUMİşlemciniz çok düşük (masaüstü 4.nesil i5 ile eşit nerdeyse). Arkadaki uygulamalardan dolayı olabilir. Eğer kuşkulanıyorsanız virüs taramasıda yapabilirsiniz. Ayrı olarak CPU kullanımı görev yöneticisini açıncamı %100 oluyor?
Caps kullanmazsanız sevinirim.VİRÜS TARAMASI YAPTIM TAM TARAMA TEMİZ ÇIKTI ARKADA AÇIK KALDIĞINDA DA BAZEN %90 %80 OLUYOR TEST AMAÇLI AÇIYORUM
Caps kullanmazsanız sevinirim.
Demekki işlemciyi arkada uğraştıran programlar-eklentiler var. CPU yüksek kullanımdayken kullanım sırasına göre görev yöneticisini tam olarak çekip atarmısınız?
%100 olunca CPU ya tıklayıp şu şekil paylaşırmısınız? hiçbirşey anlaşılmıyor burdan.
kullanım demek istiyorsunuz acaba yoksa 100 derecelik ısıya mı ulaşıyordurduk yere CPU derecem birden bire %100 e yakın rakamlara çıkıyor ve bunu önleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
tamamdır%100 olunca CPU ya tıklayıp şu şekil paylaşırmısınız? hiçbirşey anlaşılmıyor burdan.
kardeşim arkadan hem valo oynuyon hemde 15 sekme açıyon çalışacak tabi hayvan gibi iş yapmışsın
hayır la o valoyu yeni açmıştım yani %100 cpu olduğunda tek chrome açıktıkardeşim arkadan hem valo oynuyon hemde 15 sekme açıyon çalışacak tabi hayvan gibi iş yapmışsın